Віталій ПЕРВАК: «Приємно, що Лівий Берег пише історію»

Наставник київської команди розповів про перемогу над Минаєм та путівку до УПЛ

30 липня «Лівий берег» в Рівному в фіналі додаткового міні-турніру з футболу взяли гору над «Минаєм» (3:0) й завоювали путівку до УПЛ.

Головний тренер «Лівого берега» Віталій Первак ексклюзивно для Sport.ua розповів, коли він повірив, що його підопічні підвищаться в класі:

«На передматчевій установці налаштовував підопічних зіграти організовано в середній зоні та дисципліновано в обороні й не повторити помилок футболістів «Епіцентра», які в півфіналі поточного турніру з «Минаєм», як кажуть, «привезли» собі два голи.

Також важливо було впіймати ритм гри, бо «Минай», хоча й кардинально в міжсезоння змінив склад, але намагається діяти жваво, контролювати м'яч. Ось чому треба було продемонструвати непоступливість. Вважаю, що це нам вдалося. Не можу сказати, що після того, як в середині першого тайму ми забили двічі, доля протистояння була вирішена.

Після перерви закарпатці завдяки свіжим гравцям додали обертів й провели кілька загрозливих атак. Проте «Лівий берег» не лише вистояв, а й довів справу до розгрому. Тільки тоді я остаточно повірив, що така бажана путівка до елітного дивізіону вже нікуди не дінеться. Хлопці - молодці, але спочивати на лаврах - нема коли.

Завтра - відновлювальні процедури, а потім розпочинаємо підготовку до дебюту в УПЛ. Приємно усвідомлювати, що ти з підопічними пишеш історію».

У фіналі чотирьох турнірів за вихід до УПЛ команда «Лівий берег» розібралася з «Минаєм» з рахунком 3:0 і виборола право замінити «Дніпро-1» в елітному дивізіоні.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 21:45 0

Клаудіо Ечеверрі зіграв на добиванні та встановив підсумковий рахунок у матчі з Україною – 2:0