Борац Баня-Лука – ПАОК. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

31 липня на «Градський» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому Борац Баня-Лука зустрінеться з ПАОК. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Борець Баня-Лука

Команда за два роки відзначатиме столітній ювілей. І навіть брала у кінці 80-х кубок ще єдиної Югославії. Але чемпіонські титули прийшли лише останнім часом - минулого сезону червоно-сині взяли перше місце у Боснії та Герцеговини втретє. Зрозуміло, що результати на міжнародній арені скромні, і, що цікаво, за хорошої домашньої статистики дуже часто поступалися першому противнику. 2023-го року боснійці двічі програли віденській Аустрії в Лізі конференцій. Цього літа розпочали з того, що вирвали вдома перемогу над Егнатією за рахунок голу на 6-й доданій хвилині. Але в Албанії впустили нічию наприкінці, пройшовши супротивника лише за рахунок вдалої серії пенальті. У Греції команда програла, але мінімально, зберігши шанси на загальний успіх - але вдома потрібно вигравати.

Ставки на матч Борець Баня-Лука - ПАОК

ПАОК

Клуб котирується набагато вище за свого суперника. Але й конкуренція в Греції вища, тому минулого сезону двоголові орли Півночі змогли перервати п'ятирічний очікування і піднялися знову на перше місце. Це дозволило заодно і до Ліги чемпіонів повернутися. Проблемою для Развана Луческу та його підопічних могло стати те, що якщо суперник із Боснії отримував певний досвід офіційних битв після літніх канікул, то греки проводили минулого тижня перший офіційний матч після середини травня - втім, на зборах представники Салонік отримали навантаження через ігри проти Хіберніана , Генка, Рояль Юніона та Вітесса. У підсумку минулого тижня вдома розпочали повноцінний сезон, тричі виходячи вперед у рахунку, і врешті-решт вигравши у непоступливого суперника.

Статистика особистих зустрічей

Греки вперше приїдуть у Баня-Луку, що знаходиться зовсім поруч.

Прогноз

GGBET не вірить у господарів, але зрозуміло, що протистояння й надалі має бути яскравим і не позбавленим голів. Ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,64).

Прогноз Sport.ua
Борац Баня-Лука
31 липня 2024 -
22:00
ПАОК
Тотал голів більше 2.5 1.64 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 липня 2024, 08:16 0

Олександр Усик згадав аперкот від Тайсона у шостому раунді