Ягеллонія – Паневежис. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

31 липня на «Міському» (Білосток) пройде матч-відповідь 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Ягеллонія» зустрінеться з «Паневежисом». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Ягеллонія

Команда була заснована ще 1920-го року, але в Екстракласі закріпилася лише з сезону 2007/2008. 2010-го вже були перші титули, спочатку у вигляді кубка, а потім - і Суперкубка Польщі. А ось чемпіонства довелося зачекати ще довго. Лише минулого циклу Яга випередила всіх і закінчила першою в польській першості. І минулого тижня дебютувала у Лізі чемпіонів - у сусідній Литві. За іронією, до речі, проект названо на честь Ягайла, колись князя з цієї країни. Що ж, його пам'ять удостоїли впевненою гостьовою перемогою, відкривши рахунок уже на 15-й хвилині, забивши ще двічі до завершення півгодини (усі на рахунку Хесуса Імаса, який проводить у Білостоку вже сьомий рік). А остаточний рахунок наприкінці досяг 4:0, втім, інтрига вже й так добита.

Ставки на матч Ягеллонія - Паневежис

Паневежис

Клуб здивував не тим, що програв у першому, навіть домашньому, поєдинку дебютанту з Польщі. Так, червоно-сині - чемпіон А-Ліги. Але вони не просто не борються за збереження титулу - команда замикає там турнірну таблицю з похмурою статистикою, не набираючи й очка в середньому за гру. Тож сюрпризом більше стало те, що за подібних умов литовці примудрилися подолати колишній раунд кваліфікації дебютної для себе Ліги чемпіонів. Причому новачок там розпочав із розгромної, 3:0, перемоги над таким досвідченим суперником, як ХІК. Потім, щоправда, була лише нічия у Фінляндії, але її з головою вистачило для того, щоб пройти до наступного раунду. Тепер залишається прибалтам попрощатися на виїзді з головним єврокубком і перебиратися в менш рейтинговий турнір, не забуваючи про гостру боротьбу за виживання на батьківщині.

Статистика особистих зустрічей

Раніше сусіди не спромоглися жодного разу організувати товариські поєдинки.

Прогноз

GGBET чекає на ще одну легку перемогу поляків. Литовці кинули грати вже вдома - тут чекаємо, що господарі поля виграють за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,61).

Прогноз Sport.ua
Ягеллонія
31 липня 2024 -
21:30
Паневежис
Фора Ягеллонії (-1.5) 1.61 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 липня 2024, 07:49 0

Дерек чекає перемоги українця нокаутом