КОСТЮК: «Виграла матч без подачі. Я на адреналіні, готувалася до спеки»

Марта прокоментувала перемогу над Марією Саккарі у 3-му раунді Олімпіади-2024

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перемогу над Марією Саккарі у 1/8 фіналу Олімпійських ігор 2024 у Парижі:

- Я без подачі виграла цей матч. Не знаю, як це у мене вийшло, але як є вже. Дуже пишаюсь собою, тому що почала цей матч добре, але потім дуже погано. Я не вірила, що можу його виграти. В плані, що якби я грала до останнього, але було дуже важко весь час виходити і програвати свою подачу, не маючи майже шансів. Ментально це завжди складно, особливо, коли я доміную завжди на подачі. Тому дуже рада, що змогла переломити хід подій і завершила матч на свою користь.

- Як ви взагалі витримали на цьому сонці?

- Я не знаю. Дізнаємось завтра, я витримала чи ні. Сьогодні я на адреналіні, я готувалась ще до цієї спеки. Мені, наприклад, за відчуттями вчора було набагато тяжче, ніж сьогодні. Сьогодні я просто дуже пітніла, для мене це була найбільша різниця з усіх. Вчора, мені здається, я якось, як курочка, смажилась на цьому сонці.

Вчора дійсно було тяжче. Може, сьогодні я була вже готова, для мене не було шоком, що я вийшла на корт, що там така спека. Але я рада, що наступні дні вже буде краще і краще. Сподіваюсь, що мене десь там ще ввечері поставлять і я відпочину. Ну це так, в моїх мріях, звісно. Тому що розклад тут робиться не дуже, - сказала Костюк.

У чвертьфіналі Олімпіади у столиці Франції Марта зіграє проти Донни Векич із Хорватії.

Данііл Агарков Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 23:58 0

Завершився останній матч ігрового дня

Коментарі