В розташуванні Руха з'явилися два нападники-легіонери

В той же час команда завершує підготовку до сезону без групи футболістів

Як стало відомо Sport.ua, на перегляді в львівській команді перебувають два потенційні новачки з-за кордону. Але це не ті легіонери, приїзд яких анонсував головний тренер Віталій Пономарьов на закордонний етап підготовки до Словенії.

За інформацією нашого джерела обидва - нападники. Одному з них 21 рік, він з Бразилії й проходить оглядини в основній команді. Іншому 18 років, він із Сьєрра-Леоне і якщо справить враження, то буде заявлений за друголіговий «Рух-2».

Можливо, хтось з них зіграє в останньому спарингу львів'ян - 3 серпня з однією з аматорських команд.

В той самий час головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов на заключному етапі підготовки до сезону не може розраховувати на цілу групу футболістів. На Іграх-2024 в Франції за олімпійську збірну України виступають Олексій Сич, Ігор Краснопір та Олег Федор, а в клубному лазареті перебувають Євген Пастух, Роман Дідик, Юрій Климчук, Марко Сапуга та легіонери Таллес і Плюман.

Найшвидше повинен повернутися в стрій стопер Дідик, який планує відновитися від пошкодження ще до стартового календарного поєдинку львів'ян в чемпіонаті УПЛ.

Раніше ми повідомляли, що «Рух», який повернувся до України після збору у Словенії, провів контрольний матч проти команди Першої ліги Агробізнес. Гра завершилась з рахунком 2:0 на користь львівської команди.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 липня 2024, 12:58 3

Київська команда прилетіла на гру-відповідь із «Партизаном»

Коментарі