Марта КОСТЮК: «Розуміла, що перемога в першому сеті все прискорить»

Українська тенісистка – про перемогу над Кларою Бюрель

Українська тенісистка Марта Костюк (WTA №19) прокоментувала перемогу над француженкою Кларою Бюрель (WTA №55) у другому колі на Олімпіаді-2024 - 7:6(3), 6:2.

«Дуже непроста суперниця. Нам обом, здається, було важко фізично через погоду. Я рада, що змогла врешті виграти перший сет, бо розуміла, що це потім все пришвидшить.

Щось не виходило, десь вона дуже добре відіграла наприкінці першої партії. Але я рада, що все закінчилося у двох партіях.

Було дуже спекотно, душно. У мене був непростий матч, довгий. Чекаю, коли ляжу та заспокоюся, і буду відновлюватися на наступну гру.

Я була готовою, що Бюрель буде підтримувати домашня публіка. Не знала, наскільки все буде погано, якщо чесно. Але було не дуже прикольно. Сподіваюся, що в наступному матчі буде більше підтримки на мою користь.

Завжди краще грати, коли тебе більше підтримують, це тебе заводить та підіймає дух. А так я програю - і супергучно, виграю - і тиша. Звісно, було непросто, але я рада, що абстрагувалася і змогла грати. Було важко, але я до такого готувалася», - сказала Костюк.

В 1/8 фіналу Костюк зіграє проти Марії Саккарі з Греції.

Володимир Клепач Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 17:50 17

Українця нокаутували у першому раунді