Джошуа розкритикував Ф'юрі за образи в бік Усика

Ентоні радий, що Тайсон не став абсолютним чемпіоном

Колишній дворазовий чемпіон світу в хевівейті Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) зізнався, що дуже радий тому, що Тайсон Ф'юрі втратив шанс стати абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі у бою з Олександром Усиком.

«Я радий, що Ф'юрі не став абсолютним чемпіоном. Я просто вважаю його ідіотом. Якби на його місці був хтось інший, я б подумав, що це ганьба [те, що всі чотири пояси не будуть розіграні у реванші]. Я завжди говорив, що Ф'юрі ідіот, він зневажливо ставиться до інших. Не в тому сенсі, який мене хвилює, просто мені здається, що він думає, що, зачіпаючи інших людей, він почувається краще.

Я ні з ким не змагаюся. Я йду своєю доріжкою, але йому доводиться зачіпати людей, щоб почуватися добре, а так робити не можна. Те, як він зневажливо відгукувався про Усика, називаючи його то кроликом, то середньоваговиком, - це недобре для спорту. Якщо я буду поважати тебе, а ти будеш поважати мене, ми зможемо підняти цей спорт, і люди будуть думати, що ми - два найелітніших бійці у світі. Але Ф'юрі зачіпатиме тебе і змушуватиме тебе мати вигляд хлопця, який щойно вийшов із пабу і не відповідає твоєму рівню. Тоді він піде і отримає ляпаса, він заслужив на це», - сказав Джошуа.

Ентоні Джошуа битиметься за титул IBF проти Даніеля Дюбуа, бій відбудеться в Лондоні 21 вересня 2024 року.

Реванш Усик - Ф'юрі призначено на грудень.

Володимир Клепач Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 21:11 17

Чоловіча збірна України посіла 5-те місце

Коментарі