ХАРЛАН: «Присвячую медаль Україні та вбитим росією спортсменам»

Українська шаблістка здобула бронзову медаль Олімпійських ігор 2024

Українська шаблістка Ольга Харлан здобула 5-ту за кар'єру олімпійську медаль. У напруженому поєдинку в Парижі на ОІ-2024 вона виборола бронзову нагороду.

У перші хвилини після поєдинку олімпійська медалістка подякувала українським захисникам та поцілувала свій синьо-жовтий шолом. Потім вона розповіла журналістам:

«Я присвячую це всій Україні! Друзі, це вам! Присвячую це нашим захисникам і захисницям. Я присвячую це тим спортсменам, які не можуть сюди приїхати, бо їх вбила росія. Поєдинок за бронзу? Я, мабуть, перестала думати. Я перестала передумувати. Я просто робила, що вмію. І в мене все вийшло».

Сьогодні є бронза. Це нагадування всьому світу, що Україна бореться! Мій бій мав показати сьогодні це. Я дуже радію тому, що мене підтримував увесь Grand Palais, а це дуже багато значить для мене. Я хочу подякувати усім, хто мене підтримував сьогодні! І всоте хочу подякувати Україні, яка підтримала мене рік тому і просто дала мені сили встати! Це також і ваша перемога! Це ваша медаль, тому що ви в мене повірили!»

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 липня 2024, 09:52 3

Київська команда перелетіла з Польщі до столиці Сербії

Коментарі