ЕНДРІК: «У дитинстві мріяв грати за Реал»

Новачок «вершкових» дав перше інтерв'ю як гравець мадридського клубу

Після презентації Ендріка як гравця футбольного клубу «Реал Мадрид» бразилець поспілкувався з клубною прес-службою.

«Я дуже радий бути в Мадриді та познайомитися з «Бернабеу». Я грав тут один раз, але не як гравець «Реала» . Я радий, що зустрів уболівальників, і сподіваюся, що зможу грати тут багато років. У дитинстві це завжди була мрія, і тепер я її втілюю.

Коли я побачив тут гру Кріштіану Роналду, я почав дізнаватися більше про історію «Реала». Тоді я побачив усі Ліги чемпіонів, усіх історичних гравців «Реала», усіх бразильців, які пройшли тут... З дитинства я мріяв одного дня зіграти тут. Я дуже щасливий, і грати на «Бернабеу» буде божевіллям.

15 європейських кубків - це божевілля. Мені пощастило побачити три Ліги чемпіонів поспіль для Мадрида, вони зробили мене дуже щасливим, і я сподіваюся, що зможу допомогти Мадриду виграти більше Ліг чемпіонів.

Президент? Він чудова людина. Він давно в Мадриді і знає історію та силу цього клубу. Він робить все для «Реала». Мені дуже подобається, як він працює, і те, як він робить «Реал Мадрид» завжди найкращим. Президент завжди допомагає підвищувати рівень, вигравати більше трофеїв і робити Мадрид сильнішим. Я дуже радий працювати з таким президентом, як він.

Я люблю Мадрид. Це місто, яке мені дуже сподобалося з першого разу, коли я був тут: клімат, місто, люди... Крім того, коли я був на «Бернабеу», який є чудовим стадіоном, я міг побачити перемогу, і я пішов дуже щасливий. Я завжди знала, що це моя мрія. Я хотів цього досягти, і тепер, щоб залишитися, я повинен виправдати всі очікування.

Я дуже спокійний. Сім'янин, який любить бути зі своєю родиною та грати у відеоігри. Так проходить більша частина мого життя. Я просто хочу повеселитися зі своїм молодшим братом, водити його кудись, де він розважається, навчити його грати у відеоігри... Дасть Бог, він зможе стати тенісистом, тому я буду підтримувати його в цьому виді спорту.

Я зміг зблизитися в національній збірній з Віні і Родріго. Щоразу, коли ми були разом, ми розмовляли, і вони розповідали мені, яким був Мадрид. Віні не дуже наполягав, він дозволив подіям розвиватися. Вони говорили зі мною про місто, і під час останнього дзвінка вони розповіли мені, яким був Мадрид, тренування, ігри, темп гри... Я дуже вдячний за їхню дружбу та все, що вони мені сказали. Я дякую Віні, Мілітао та Родріго за допомогу, і я сподіваюся, що ми проведемо неймовірний сезон.

Привіт, уболівальники. Я готовий грати і допомагати всім. Вперед, Мадрид!», - сказав Ендрік.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Реал Мадрид
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 липня 2024, 07:24 0

Найбільше визнання отримав Ерлінг Холанд