Іспанія U-23 – Єгипет U-23. Прогноз і анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

30 липня на «Стад де ла Божуар» пройде матч 3-го туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади, в якому збірна Іспанії зустрінеться із збірною Єгипту. Поєдинок розпочнеться о 16:00 за європейським часом.

Іспанія

Команда мала перед собою яскравий приклад, на що рівнятися - «дорослий» склад, що у блискучому стилі виграв Євро-2024. І не просто приклад, а й Баену, Ферміна Лопеса, що виходили на тому турнірі, хай і на других ролях. Звичайно ж, Санті Денія хотів би отримати і Ламіна Ямаля, Ніко Вільямса, Педрі, але останнього зламав Кроос, а пару вундеркіндів відпустили відпочити після феєрії у Німеччині. І так «фурія роха», віце-чемпіон Євро U-21 торішнього зразка, привезла потужний склад, а в групі мала номінально простих суперників. З узбеками було непросто, але за півгодини до фінального свистка лідер все-таки оформив перемогу. Потім була Домініканська республіка з Фірпо в обоймі. там було простіше, оформили 3-1.

Ставки на матч Іспанія U-23 - Єгипет U-23

Єгипет

Збірна мріяла приїхати на чолі з Салахом, але, звичайно ж, «Ліверпуль», де тільки з'явився новий менеджер, нікуди Мо не відпустив, пам'ятаючи, як той травмувався на зимовому КАН. Так що із зірок АПЛ прибув ель-Ненні, не потрібний «Арсеналу» настільки, що лишився напередодні турніру без контракту. Але все одно, «фараони», віце-чемпіони торішнього молодіжного Кубка африканських націй, котирувалися високо. Тим більше, що на жеребкуванні їм попався зручний квартет. Починала команда проти екзотичної Домініканської республіки і так і не забили, закінчивши нульовою нічиєю. Потім були міцні, за азіатськими мірками, футболісти з Узбекистану. їх обіграли завдяки швидкому голу та скасованому м'ячу у виконанні суперників.

Статистика особистих зустрічей

У 1992-му році, на шляху до олімпійського «золота» Барселони господарі обіграли суперника із північної Африки 2-0. 2021-го збірні зіграли в першому турі і обійшлися без голів взагалі.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що знову виграє «фурія роха». Але їй нічого не потрібно - чекаємо економії сил та/або виходу резервістів. Так що схиляємося до ставки на «тотал менше 2,5 голів» (Коефіцієнт - 2,05).

Прогноз Sport.ua
Іспанія U23
30 липня 2024 -
16:00
Єгипет U23
Перемога Іспанії 1.56 Зробити ставку
Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 липня 2024, 11:05 1

Гвоздик очікує перемоги українця