США U-23 – Гвінея U-23. Прогноз і анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

30 липня на «Жоффруа-Гішар» пройде матч 3-го туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади, в якому збірна США зустрінеться зі збірною Гвінеї. Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

США U-23

Команда потрапила на Олімпіаду без жодних проблем. Пара путівок розігрувалась на чемпіонаті КОНКАКАФ U-20, що проводився ще позаминулого року. І Мексика, один із головних фаворитів, вилетіла від Гватемали по пенальті вже у чвертьфіналі. І зірково-смугастим треба було просто не повторити чужих помилок. У підсумку вони очікувано стали чемпіонами, причому чотири матчі плей-оф виграли із загальним рахунком 16:0, а у фіналі відзначилися шістьма голами у ворота андердога, Домініканської республіки. Зате на самій Олімпіаді була одразу зустріч із приймаючою стороною, Францією. Та негостинно забила тричі, не пропустивши жодного разу. Потім, втім, продовжили поєдинком проти Нової Зеландії. І з нею вдалося реабілітуватися, здобувши розгромну перемогу 4:1.

Ставки на матч США U-23 - Гвінея U-23

Гвінея U-23

Збірна стала останнім учасником Олімпійського турніру. На торішньому Кубку африканських націй U-23 слони нації змогли насилу, з єдиною перемогою, над Конго, вийти з групи. Але потім програли як Єгипту у півфіналі, так і Малі, по пенальті, у матчі за третє місце. Зрештою вони боролися за останню путівку на Ігри з Індонезією на початку травня - і там виграли 1:0. Вже у Франції починали з поєдинку проти Нової Зеландії. Представник Океанії там зміг здобути несподівану перемогу 2:1. Потім була зустріч із господарями турніру. Наприкінці першого тайму двічі після вивчення відеоповторів скасовували голи - і Набі Кейта, і Туре. А ближче до закінчення французи змогли оформити єдиний гол, а з ним - і оформити перемогу. Формально шанси на плей-оф ще є, але лише при перемозі в останньому турі та потрібному результаті у паралельному поєдинку.

Статистика особистих зустрічей

Вперше ці команди зіграють принаймні на рівні олімпійських збірних.

Прогноз

GGBET не вірить у африканців. США бажано перемагати, і вони цього досягнуть (коефіцієнт - 1,61).

Прогноз Sport.ua
США U23
30 липня 2024 -
20:00
Гвінея U23
Перемога США U-23 1.61 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 08:08 0

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня