Президент Динамо привітав Луческу з Днем народження

Ігор Суркіс привітав екс-тренера «Динамо»

Сьогодні, 29 липня, екс-тренер «Динамо» Київ Мірча Луческу святкує свій 79-й день народження. На офіційному сайті київського клубу було опубліковано привітання тренеру від імені президента «Динамо» Ігоря Суркіса:

«Шановний Мірча!

Від себе особисто, від нашої великої динамівської сім'ї і від численної армії шанувальників «Динамо» по всьому світу дозвольте привітати Вас із Днем народження.

Перераховувати довгий список Ваших досягнень і здобутків можна дуже довго, але в цьому немає сенсу, адже найкраще за Вас кажуть нагороди і трофеї, які ви виграли за свою багаторічну тренерську кар'єру. Не дарма Вас вважають одним із найуспішніших тренерів не лише України, а й світу.

Очоливши «Динамо» в липні 2020 року, Ви в першому ж сезоні біля керма команди виграли з нею всі три національні трофеї, а також повернули команду в Лігу чемпіонів. Ви неодноразово доводили, що можете не тільки досягати результатів на футбольному полі, а й згуртовувати навколо себе команди, з якими працюєте, перетворювати колектив на злагоджений механізм, надихати спільною ідеєю та майстерно розкривати найкращі якості своїх підопічних.

За довгі роки тренерської кар'єри Ви здобули безцінний футбольний і життєвий досвід, яким продовжуєте ділитися з футболістами. Вони беруть з Вас приклад, щодня вчаться у Вас чогось нового і ставляться з великою повагою, адже Ви для них не тільки тренер, а й справжній наставник, друг, а часто і друга сім'я.

Щиро вдячний Вам за те, що Ви багато зробили для розвитку футболу в Україні, дали «Динамо» новий поштовх і не залишили нашу країну у важкий для неї час.

У цей святковий день хочу побажати Вам міцного здоров'я, щастя, родинної злагоди та затишку, футбольного довголіття, досягнення всіх цілей і завдань, сил, енергії та оптимізму.

З величезною повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс».

Олег Дідух Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 13:01 82

Українка поступилася японській спортсменці Харуці Фунакубо

Коментарі