Тренерський штаб Чорноморця може поповнити відомий екс-голкіпер

Олександр Бабич підсилює тренерський місток

У період міжсезоння в одеському клубі кадрові зміни відбуваються не тільки в ігровому складі.

Як вже повідомлялося, після завершення сезону-2023/24 «Чорноморець» залишила більша половина тренерського штабу - з команди пішли головний тренер Роман Григорчук та його асистенти Михайло Савка і Степан Матвіїв. 45-річний Олександр Бабич, який очолив «моряків» у розпал липня, крім вже обраних помічників може вдатися до послуг добре відомого йому фахівця.

За інформацією джерел Sport.ua, ним є відомий у недалекому минулому воротар Євген Боровик. Свого часу він вже двічі запрошувався у «Чорноморець»: спочатку як голкіпер, а потім як тренер воротарів.

Вперше Боровик приїхав до Одеси дев'ять років тому, у період підготовки керованою Олександром Бабичем команди. В ній він відіграв півтора сезони, після чого перейшов у «Карпати». Другий приїзд у «Чорноморець» відбувся у травні 2020-го, коли команду очолював Сергій Ковалець. Впродовж більше, ніж півтора роки Боровик входив до тренерського штабу «моряків», у якому відповідав за підготовку воротарів. Однак на самісінькому початку 2022 року він змушений був залишити Одесу.

Найвірогідніше, що 39-річний фахівець може отримати в одеському клубі роль тренера воротарів у команді U-19.

Раніше ми повідомляли, що «Чорноморець» може взяти в оренду декілька гравців «Шахтаря».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 липня 2024, 11:05 1

Гвоздик очікує перемоги українця

Коментарі