Світоліна пояснила, чому не потрапить на змагання інших видів спорту на ОІ

На Олімпійських іграх із цим непросто

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про складнощі з відвідуванням змагань інших видів спорту на Олімпіаді в Парижі.

- Чи плануєте ви відвідувати якісь інші змагання на ОІ в Парижі?
- Я вже знаю багатьох українських спортсменів і багатьох бачила на церемонії відкриття. У мене це вже третя Олімпіада, тому все це не в новинку для мене. Насправді я дуже хотіла потрапити на змагання з якихось інших видів спорту, але ми приїхали за три дні до початку нашого турніру, тільки один день пограли на кортах, бо напередодні був дощ. Тому не вдалося побачити наживо, ми тільки дивилися по комп'ютеру, ми завжди їх дивимося. Показують дуже багато змагань: і фехтування, і плавання. Тому слідкую і чекаю, коли наші виступатимуть.

Я бачилася з Ольгою Харлан, багато спілкувалися з Михайлом Романчуком, у нас була разом прес-конференція. Але річ у тім, що чесно кажучи, тут ти не можеш просто так потрапити на інші види спорту - треба купувати квитки окремо. Як Міша Романчук мені сказав, він навіть не зможе потрапити на змагання своєї дружини, Марини Бех-Романчук. Тому що це досить складно, загалом якась непроста схема з квитками... Плюс, до того ж у нас зараз будуть уже кожного дня матчі, тому, на жаль, мабуть, я не зможу потрапити на інші види спорту. Але загалом, звісно, я дуже рада, що я теж цього року граю у складі національної збірної на Олімпіаді. Для мене це велика мотивація бути серед інших топ-спортсменів України, - сказала Еліна.

Зазначимо, що Світоліна в першому раунді впевнено виграла матч проти суперниці з Японії, а в другому колі змагатиметься проти шостої ракетки світу Джессіки Пегули.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 29 липня 2024, 14:10 0

Sport.ua підбиває підсумки тижня в шосейному велоспорті