Коноплянка оцінив шанси S1mple перейти до його кіберспортивної організації

Колишній футболіст готовий розглянути варіант із підписанням легенди кіберспорту

Колишній гравець збірної України з футболу Євген Коноплянка, який зараз розвиває свою кіберспортивну організацію kONO.ECF, готовий розглянути підписання легендарного Олександра s1mple Костильова, якщо його відпустять з Natus Vincere (NAVI).

«Як вибираємо гравців для підписання? У нас цілі дуже високі. Як би це зараз смішно не виглядало, я ставлю завжди, у спорті, у кіберспорті, ставлю завжди високі цілі. Тому ми хочемо бути командою тир-1 і побачити, що таке мейджор.

Але я хочу сказати, що ми дивитимемося, наскільки прогресують хлопці. Тому що вони розуміють, що їм потрібно все краще і краще розуміти одне одного, щодня прогресувати. Тому що якщо прогресу не буде, ми, як ви розумієте, як і у великому футболі ми будемо змушені робити якісь зміни.

Ну, ми бачимо, що у нас є прогрес, і ми йдемо до цієї мети. Але, знаєте, все в житті може статися. Якщо подивитися, навіть на S1mple. S1mple зараз без команди. Так і B1ad3 (Андрій Городенський - тренер NAVI), каже в інтерв'ю, що треба починати з тир-3 команди зараз. Тому, якщо B1ad3 відпускає Сашка, ми можемо розглядати цей варіант також», - сказав Коноплянка.

Руслан Травкін Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 04:34 2

Нуралі Емомалі не зміг продовжити свій виступ на Олімпійських іграх