Маргарита ПЕСОЦЬКА: «Подобається атмосфера у Парижі. Вона мотивує»

Українка з перемоги стартувала на Олімпіаді-2024

Українка Маргарита Песоцька з перемоги розпочала свій шлях на Олімпійських іграх 2024. Її суперницею була Ораван Парананг із Таїланду. Гра затяглася на сім сетів, але успішнішою виявилася саме Маргарита. Українка задоволена перемогою та атмосферою у Парижі.

«Я грала з Парананг перший раз. Вчора дивилася, як грає. Звичайно, задоволена, що змогла здобути перемогу в цьому матчі. Спочатку здавалося, що гра йшла дуже легко для мене, але потім вона зрівняла і почалася боротьба. Вона почала багато грати на стіл, і я трохи змінила тактику.

Вона почала бити. Грала блок-блок, а я робила топспін. Але коли було 7:5, вона у чотирьох розіграшах і праворуч, і зліва забила. Я трохи не очікувала, і швидко скінчився цей сет.

Атмосфера у Парижі? Мені дуже подобається. Вона мотивує. Усі підтримують, кричать. Я пройшла після матчу колом, і всі мені аплодували. Звичайно, дуже голосно часом, бо не лише один стіл грає. Це трохи відволікає, але я намагаюся не звертати уваги та концентруватися на моєму столі, на моїй грі.

Мені здається, що Франція тепліше приймає. Мені зручніше, ніж на попередніх Олімпіадах. Може, тому що багато народу. На Олімпіаді у Токіо я програла перше коло. Тут я виграла, і це вже краще, ніж попередні Ігри. Тому для мене це вже гарний результат. Я грала з дівчиною, яка 36-та у світовому рейтингу. Вважаю, що це дуже вдалий виступ.

Які плани перед наступним матчем? Відпочинок буде. Думаю, тут у селищі будемо ходити, дивитися сувеніри. І обов'язково потрібно зробити фото з олімпійськими кільцями», - сказала Маргарита Песоцька.

Руслан Травкін Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 04:34 2

Нуралі Емомалі не зміг продовжити свій виступ на Олімпійських іграх