ВІДЕО. Привітання для Малиша. Динамо продовжує підготовку до Партизана

Тарас Міхавко та Матвій Пономаренко приєдналися до команди після Євро U19

Київське «Динамо» продовжує підготовку до найближчих офіційних матчів сезону, зокрема до матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Партизана».

До кінця тижня «біло-сині» базуються у Любліні, де команда гратиме свій наступний домашній єврокубковий матч. У п'ятницю та суботу, 26 та 27 липня, динамівці займалися на тренувальному полі біля «Арени Люблін».

До команди долучилися гравці юнацької збірної, яка завершила виступ на чемпіонаті Європі U-19 у півфіналі - Тарас Михавко та Матвій Пономаренко. А на початку суботнього заняття вітання з 21-річчям приймав Навін Малиш, котрий отримав від тренерів та команди символічну футболку.

Тренування окрім стандартних ігрових вправ складалося з незвичної роботи - уздовж поля тренери облаштували декілька станцій з силовими знаряддями, після роботи з якими кожен гравець мав виконати звичну для себе роботу - відправити м'яч у кут стандартних воріт або поцілити у маленькі. Звісно, після отриманого навантаження зробити це було вже важче.

У неділю, 28 липня, київська команда також проводить тренування у Любліні, а на початку наступного тижня вирушить на матч у Белграді.

ВІДЕО. Привітання для Малиша. Динамо продовжує підготовку до Партизана

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 28 липня 2024, 20:52 0

Президент УАФ прокоментував перемогу над Марокко U-23 у другому турі Олімпіади