Філіма прокоментував рішення Калініної знятися з Олімпіади-2024 у Парижі

Михайло підтримав Ангеліну, яка відмовилася від участі через проблеми зі здоров'ям

Капітан збірної України з тенісу на Кубку Біллі Джин Кінг Михайло Філіма прокоментував рішення української тенісистки Ангеліни Калініної відмовитись від участі на Олімпійських іграх 2024 у Парижі:

- Нічого такого, просто так склалося. Вона вчора була єдиною, хто мав перший запуск, і, на жаль, організатори, судді - це без якихось там претензій - просто не відтерміновували матчі надовго, а кожен раз на годину, на годину, на годину. І я бачив, що багато гравців мучилися. Тобто, ти не розумієш - тобі треба починати розминку чи не треба.

У неї була якась розминка під дахом, але все ж таки була вологість, прохолода. Я думаю, що це все вплинуло. Можливо, так само нервова система.

Я вже не пам'ятаю, наприклад, з 10-ї години ранку до 6-ї ми постійно були тут і постійно очікували годину за годиною, що можеш вийти, можеш не вийти, можеш вийти, можеш не вийти.

Я думаю, це разом так склалося, що вона захворіла. І температура, і нема сил. І на жаль, не готова сьогодні вийти.

- Вона давала коментар для НОК України. Там було таке формулювання, яке викликало, скажемо так, критику. Можливо, бачили вже? Пішли коментарі, пости, що люди якось трошки розчаровані цим рішенням.

- Я не бачив. Можете мені сказати, які там були коментарі?

- Розчаровані з приводу того, що, наприклад, якби вона взагалі не приїхала на Олімпіаду, то її місце могли віддати Лесі Цуренко - можливо, вона б там виступила.

- Ви ж розумієте, це ніхто заздалегідь не знає. Кожен міг потрапити в таку ситуацію. Вона ж не спеціально захворіла. Вчора ж вона була готова грати.

- Можливо, людей здивувало формулювання, що причина недостатньо серйозна для зняття,

- Можливо, вони мають рацію, можливо, не мають рації. Ми всі знаємо, що критикувати ми всі дуже вдало вміємо, і можемо критикувати все, що відбувається навколо. Я можу так само багато чого критикувати, але ж я не буду.

Мені журналісти багато разів телефонують стосовно якихось питань. Коли я не всередині команди, я кожен раз не даю ніяких коментарів і критик, 100 відсотків. Коли ти будеш всередині команди і знаєш, що було впродовж дня до того, як гравець почуває себе - то це вже інше, - сказав Філіма.

Данііл Агарков Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 28 липня 2024, 22:09 2

У понеділок на корти Парижа вийдуть п'ять українок

Коментарі