Юрій ВІРТ: «Звягель міг навести галасу у Першій лізі»

Екс-тренер «Звягеля» – про зняття клубу з чемпіонату

Юрій Вірт, який працював головним тренером «Звягеля», поділився своєю думкою з приводу зняття клубу з чемпіонату Першої ліги:

- Не шкодуєте, що заради роботи у «Звягелі» залишили роботу телевізійним експертом на УПЛ ТБ?
- У жодному разі. Робота на телебаченні - класний досвід, але я - тренер, і з радістю відгукнувся на запрошення Дмитра Сергійовича Костюка. Я почуваюся у своїй тарілці біля поля. На жаль, моя історія у «Звягелі» тривала всього 3 місяці. Амбіції в команди були. Хотілося б попрацювати з цими гравцями, але не все від нас залежало. Команда будувалася хороша. Ми б точно могли навести галасу у Першій лізі.

- Навіть так? У дебютному сезоні?
- Був такий період, коли ми готувалися до чемпіонату і «Полісся» віддавало нам в оренду Ндукве, Янакова і Грицука. Коли грали «стики» з «Хустом», команда добре підготувалася. Слід подякувати керівникам «Полісся», які надали нам шикарні умови. Два тижні готувалися - і гра показала, що заслужено їх обіграли. Я відчув кайф, адреналін, чого не вистачало в телевізійній студії. Буду чекати з нетерпінням нового виклику.

- Які у вас були відчуття перед дебютом клубу в Першій лізі?
- Я бачив, що нам потрібно закрити 2-3 позиції - і «Звягель» точно боровся б за УПЛ. Я думаю, що команда могла сміливо боротися за топ-4 у Першій лізі. Повірте мені, «Звягель» точно б став одним із відкриттів Першої ліги. Прикро, що за тиждень до початку чемпіонату команда знялася.

Олег Дідух Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 21:01 8

Ігор Краснопір вирвав перемогу для олімпійської збірної України над Марокко на 90+8-й