Іссуф САНОН: «Радий повернутися до збірної України»

Гравець національної команди прокоментував перемогу над естонцями

Збірна України з баскетболу закінчила літні збори перемогою над Естонією (88:79). Після закінчення матчу своїми враженнями від перемоги поділився захисник команди Іссуф Санон.

- Які перші враження після матчу?

- Гарна гра для нас. Ми трохи підготувались до неї, подивилися, як ми можемо грати, адже у нас була на цьому зборі нова збірна. Коли новий склад, це нові враження, все нове. Тим не менш, в матчі з Естонією ми показали, що можемо грати як команда.

- За рахунок чого тобі вдалося провести вдалу четверту чверть?

- Команда мені допомогла. Я був трішки виснажений і без команди я б не зміг нічого зробити. Ми почали бігти і я просто зробив свою роботу.

-Які емоції після повернення до національної команди?

- Зараз я втомлений, але я дуже радий, що повернувся, адже я давно не бачив хлопців. Коли приїжджаєш до збірної, таке відчуття, наче ти приїхав додому. Ти зустрічаєшся із хлопцями, яких знаєш декілька років. Я дуже радий, це як ковток свіжого повітря для мене.

- Як ти себе почував в омолодженому ростері збірної?

- Я вважаю, що я вже не молодий гравець - мені вже 25 років. І якщо порівнювати мене з деякими новачками команди, то я маю трішки більше досвіду. Головне, що ми одна команда та ми робимо все, щоб бути разом.

- Наскільки цей збір важливий для тебе перед стартом нового сезону та перед офіційним вікном відбору на Євробаскет, яке буде в листопаді?

- Дуже важливий збір, адже я зрозумів, над чим мені зараз треба працювати та що треба робити. Ми побачились із хлопцями, ми налагодили контакт і я вважаю, що в наступному вікні ми будемо іншою командою і зможемо зіграти нашу найкращу гру.

Сергій Рип'юк Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 липня 2024, 01:40 8

Судді за підсумками 10 раундів віддали перевагу Дереку Чісорі