ТВАРДОВСЬКИЙ: «Вважаю, що Шахтар добре підготувався до зборів»

Воротар «Шахтаря» поділився враженнями від гри проти «Динамо» Загреб

Воротар «Шахтаря» Денис Твардовський поділився враженнями від гри проти «Динамо» Загреб.

- Денисе, проаналізуй детально першу зустріч «Шахтаря» із загребським «Динамо».

- На мою думку, команда зіграла досить непогано. Звісно, були помилки, зокрема в моєму білдапі, та попри це, команда показала свою гру, що найголовніше, і продемонструвала те, над чим працювала протягом зборів.

- Майже кожен футболіст уперше на цих зборах зіграв 90 хвилин у матчі. Як розцінюєш цей ігровий час? Легко чи складно було тобі витримати?

- Це один з етапів підготовки, адже до цього ми грали по одному тайму. Зіграти 90 хвилин - це чудова можливість підготуватися і привести себе до оптимальних кондицій, щоби підійти до початку чемпіонату в найкращій формі.

- Ми вже можемо підбивати підсумки. Поділися враженнями від навчально-тренувальних зборів.

- Вважаю, що «Шахтар» добре підготувався до зборів. Хтось мав більше відпустки, хтось менше, але, незважаючи на це, тренерський штаб рівномірно розподілив навантаження, тому всі гравці підходять до початку чемпіонату в оптимальних кондиціях.

- Назви основне, що вдалося відпрацювати протягом навчально-тренувальних зборів.

- По-перше, до нас приєдналося кілька нових гравців, тому ми зосередилися на їх адаптації, щоб вони підійшли до початку чемпіонату в гарному настрої. По-друге, ми працювали над комбінаціями, діями в захисті та над ментальним станом, розуміючи, що, ставши чемпіонами минулого сезону, нам потрібно рухатись далі.

26 липня відбувся товариський матч між загребським «Динамо» та донецьким «Шахтарем». Поєдинок відбувся на стадіоні «Максимір» у столиці Хорватії. Гра завершилася поразкою гірників з рахунком 0:1.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 10:55 3

Промоутер висловився про можливу трилогію