Арсенал – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

28 липня пройде товариський матч, у якому «Арсенал» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Арсенал

Команда зараз грає під керівництвом свого ж колишнього капітана, Мікеля Артети. І це перший повноцінний досвід іспанця як тренера, який до цього допомагав своєму приятелю, Гвардіолі, у Манчестер Сіті. У нього не все і тим більше не одразу почало виходити, але при цьому в обох останніх сезонах саме каноніри стали по суті єдиним серйозним суперником для містян. Але що 2023-го, що 2024-го року небагато, але сильнішими виявлялися підопічні Хосепа, і зберігали титул. Розуміючи, що потрібно додати, червоно-білі вже оформили перший гучний трансфер, придбавши у Болоньї одного з героїв минулого сезону у Серії А - Калафіорі. Але всі пам'ятають, як часто провалюються італійці у англійському футболі. Заодно прикупили кілька молодих британських талантів, Чідо Обі і Сетфорда.

Ставки на матч Арсенал - Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед

Клуб провів два роки під проводом тен Хага. І якщо дебютний сезон вийшов у нідерландця безумовно успішним, то в 2023/2024 виявився таким, що розчаровує, причому як у Лізі чемпіонів (гранд повернувся туди, щоб зайняти четверте місце в досить простій групі), так і в АПЛ, де фінішували за межами зони єврокубків. Багато хто поставили хрест на Еріку, який нібито не подобався новому великому інвестору, Реткліффу. Але, схоже, вирішальним став останній поєдинок сезону - фінал англійського кубка, який несподівано виграли у Сіті. Більше того, купили низку перспективних гравців під основу, Лені Йоро (при цьому, щоправда, продавши у Вільярреал іншого захисника, Камбвала) та Зіркзеє. Заодно ніби менеджер помирився з Санчо - той у контрольних поєдинках навіть в основній обоймі виходив.

Статистика особистих зустрічей

Усі три останні офіційні поєдинки вигравали каноніри. Щоправда, рік тому товариський матч закінчився 2:0 на користь МЮ.

Прогноз

GGBET чекає на досить яскравий футбол від старих ворогів. Ставимо на те, що тут заб'ють обидва суперники (коефіцієнт - 1,7).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 16:09 8

Український нападник вирішив продовжити кар'єру в «Ромі»