Письменська та Кесар поділилися емоціями після виступу на Олімпіаді-2024

Анна та Вікторія посіли 7-ме місце у жіночих синхронних стрибках з 3-метрового трампліну

Перший фінал за участі українців на Олімпійських іграх відбувся у стрибках у воду

Вікторія Кесар та Анна Письменська виступили у фіналі синхронних стрибків з 3-метрового трампліну. На Іграх Україна була представлена у цій дисципліні вперше за 12 років. Тоді у Лондоні-2012, як і сьогодні, виступала Анна Письменська. Щоправда, цього разу у неї була інша напарниця - Вікторія Кесар. За сумою балів у п'яти стрибках українки посіли сьоме місце.

Емоціями від старту на своїй четвертій Олімпіаді Анна Письменська поділилася з пресслужбою НОК України:

«Нам, по-перше, хотілося максимально насолодитися цим виступом. Ми зробили все можливе, багато працювали, тренувалися, налаштовувалися… Але це спорт, тим паче, у стрибках у воду ти можеш бути готовим на 100%, але щось може піти не так. Нічого страшного, це життя і воно не закінчується цим виступом. Що не вдалося? Можливо, можна було спрацювати трішки краще: чистіше робити початки стрибків та входи. Ми вже тренувалися тут два місяці тому, з басейном знайомі, але зараз він виглядає набагато яскравіше.

Дякую ЗСУ за можливість тут знаходитись. Ми тренувалися до цього вдома, за кордоном, все завдяки нашим захисникам. Слава Україні, чекаємо на перемогу!»

Вікторія Кесар, яку ми ще побачимо на Олімпіаді-2024, оптимістично налаштовується на свій наступний старт:

«Попри невдалий виступ, сьогодні в мене хороший бойовий настрій, адже через десять днів я маю індивідуальний старт, тож не можу дозволити собі опустити руки, треба йти далі, працювати ще більше. Буду налаштовуватися, адже тут неймовірна підтримка! Хочу зазначити, що на чемпіонаті світу такого не було. Тут стільки людей, стільки вигуків на підтримку нас - це заряджає», - зазначила спортсменка.

Данііл Агарков Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 31 серпня 2024, 14:40 2

Шафаренко вважає, що команда діяла непогано