Манчестер Сіті – Мілан. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

28 липня відбудеться товариський матч, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Міланом». Поєдинок розпочнеться об 01:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда за Гвардіоли встановила своє домінування в англійському футболі. Минулого сезону була чергова гонка за титул, з якої до весни вийшов Ліверпуль, а ось Арсенал був упертий і не давав розслабитися до останнього. Де поступилися містяни, то це в Лізі чемпіонів - уже традиційне протистояння з мадридським Реалом закінчилося поразкою по пенальті. Та й насамкінець програли фінал кубка Англії, ще й принциповому супернику, Манчестер Юнайтед. Каталонський менеджер знову отримав підтвердження тому, що є куди додавати. Цього разу не було серйозних втрат, навпаки, непогано заробили на Ділепі, Серхіо Гомесі та Дойлі, що практично не використовувалися. Так, і гучних придбань не було, але обкатані в інших проектах франшизи, у Труа та Жироні, Савіо Морейра та Ян Коуту, точно розширять обойму. Втім, у контрольному матчі із Селтіком все одно фаворит програв 3:4.

Ставки на матч Манчестер Сіті - Мілан

Мілан

Клуб минулого сезону закінчив другим, поступившись лише своєму сусідові, Інтеру, який провів просто неймовірний розіграш у Кальчо. Незважаючи на статус віце-чемпіона, на цьому еру Стефано Піолі закінчили - втім, чутки про його відставку циркулювали ще з 2023 року. Новим наставником став Пауло Фонсека - екс-тренер Шахтаря повернувся в італійський футбол, де не досяг успіху з Ромою, але добре себе проявив з Ліллем. Заодно запросили Альваро Морату - явно на місце Олів'є Жиру, який пішов догравати в США. Очевидно, що це лише перший серйозний крок на трансферному ринку, і на цьому Ібрагімович та інші топ-менеджери не планують зупинятися. Хоча перші товариські матчі не склалися: 2:5 з Ромою, 1:1 з Рапідом.

Статистика особистих зустрічей

Офіційні ігри припали ще на 1978 рік, коли Сіті розгромив 3:0 італійський гранд вдома при нічиїй на виїзді. 2013-го та 2014-го містяни перемагали, забиваючи по п'ять голів.

Прогноз

GGBET вважає, що команди покажуть досить яскравий футбол. Чекаємо тут тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,95).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 08:57 0

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня