Кіріл ФЕСЮН: «Пенальті для Іраку? Якийсь дитячий садок у виконанні арбітра»

Воротар олімпійської збірної України прокоментував поразку в 1-му матчі групового етапу

Воротар олімпійської збірної України Кіріл Фесюн прокоментував поразку в матчі 1-го туру групового етапу Ігор-2024 проти Іраку (1:2).

- Які емоції у Вас залишив матч з Іраком?

- Емоції лише негативні, тому що ми програли.

- Чого нашій команді не вистачило для перемоги?

- Відповідь буде банальною. Нам не вистачило забитих м'ячів і не пропустити.

- В першому таймі наша команда досить класно грала, а в другому, здається, трохи підсіла. В якому фізичному стані гравці?

- Гравці приїхали у збірну в різному фізичному стані, але, я вважаю, ми добре підготувалися до Олімпіади. У матчі з Іраком велику роль зіграв не фізичний, а наш емоційний стан. Після пенальті команда трішки підсіла.

- Чи штовхав Таловєров іракця, був пенальті чи ні?

- Це взагалі не пенальті! Якийсь дитячий садок у виконанні арбітра. Якщо ставити такі пенальті, то рахунок у грі може бути 15:15. У штрафному майданчику завжди є дотики і поштовхи. Тоді можна після кожного кутового ставити пенальті і не розбиратися. У арбітра матчу не було ніякої послідовності. У першому таймі у іракця була рука, але суддя пенальті не дав. Потім Криськів вривався у штрафний майданчик і його відверто штовхнули. У другому таймі Сікана били по ногах у штрафному. Нам арбітр без роздумів поставив пенальті, а коли порушували правила проти наших гравців - хоча б VAR глянув.

- Як ви думаєте, чому арбітр так судив. Він просто низької кваліфікації чи намагався допомогти Іраку?

- Не знаю, чи хотів він допомогти Іраку, але кваліфікація цього арбітра - це просто жах. Таке відчуття, що він судив не Олімпійські ігри, а чемпіонат району.

Дмитро Вербинський Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 04:30 3

Команди Лівий Берег та Минай зустрінуться у Рівному на стадіоні Авангард

Коментарі