Аргентина U-23 – Ірак U-23. Прогноз та анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

27 липня у Ліоні на стадіоні Олімпік Ліонне відбудеться матч 2-го туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади-2024, в якому збірна Аргентини зустрінеться з командою Іраку. Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Аргентина U-23

Команда Аргентини вважається на будь-якому віковому рівні одним із вічних фаворитів. Зрештою, дорослі колеги виграли минулий чемпіонат світу і лише кілька тижнів тому захистили статус найсильнішого на Копа Америка, причому це був турнір на два континенти (Північну та Південну Америку). А от олімпійці мало не відсіялися ще у відборі. У вирішальному раунді, зігравши внічию з Венесуелою та Парагваєм, аргентинці зіткнулися із завданням обов'язково вигравати у бразильців, чинного олімпійського чемпіона 2018. Вдалося обіграти вічного ворога і заразом взагалі не пустити селесао на Ігри-2024. Аргентинці у першому турі ОІ у грі з Марокко опинилися в епіцентрі скандалу. Фаворит програвав, але наприкінці зрівняв рахунок. А потім на поле вибігли вболівальники суперника із Північної Африки. Арбітр повернув команди на поле лише через дві години, ще й приголомшив скасуванням гола. Альбіселестес поступилися з рахунком 1:2.

Ставки на матч Аргентина U-23 - Ірак U-23

Ірак U-23

Збірна Іраку однією з останніх забронювала квитки до Парижа. Справа в тому, що молодіжний Кубок Азії U-23 цього разу провели в Катарі лише навесні 2024 року. Там леви Вавилона виграли свою групу (щоправда, програвши Саудівській Аравії), у чвертьфіналі мінімально взяли гору над В'єтнамом (1:0). Поступившись у 1/2 фіналу Японії (майбутньому тріумфатору), іракці потім у додатковий час перемогли Індонезію (2:1), взявши не лише третє місце, а й перепустку на Ігри. У Франції представник Близького Сходу зіграв на старті Олімпіади проти дебютанта, збірної України. Спочатку домінували синьо-жовті та закономірно відкрили рахунок. Але все змінив спірний пенальті. Після нього Ірак оформив вольову перемогу (2:1), досить впевнено втримавши перевагу наприкінці матчу.

Статистика особистих зустрічей

Жодного разу до цього збірні цього вікового рівня не проводили поєдинки один з одним.

Прогноз

GGBET чекає на легку перемогу аргентинців. Але, згадуючи минулий тур, краще застосуємо тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1.70).

Прогноз Sport.ua
Аргентина U23
27 липня 2024 -
16:00
Ірак U23
Тотал більше 2.5 1.70 Зробити ставку
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 вересня 2024, 08:33 1

Ексчемпіон світу відзначив Джея Опетаю

Коментарі