Домініканська Республіка U-23 – Іспанія U-23. Прогноз та анонс на матч ОІ

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

27 липня на Парк де Пренс у Парижі відбудеться матч 2-го туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади-2024, в якому збірна Домініканської республіки зустрінеться з командою Іспанії. Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Домініканська Республіка U-23

Команда Домініканської Республіки знала ще у 2022 році, що їй потрібно буде бронювати літак та шукати житло на два тижні у Франції під час Ігор. Двома представниками на ОІ від КОНКАКАФ стали суперники у фіналв регіонального чемпіонату 2022 року для збірних U-20. Тоді домініканці, вигравши групу кваліфікації, у плей-оф послідовно пройшли Сальвадор, Ямайку та Гватемалу (за пенальті), після чого отримали 0:6 від Сполучених Штатів у фіналі. Не дивно, що представника Центральної Америки розглядали як андердога на Олімпіаді. У Франції вони програли 0:7 у контрольному поєдинку зі збірною господарів. А на ОІ, граючи проти Єгипту в 1-му турі, хоча не забили, але й не пропустили, зігравши внічию 0:0.

Ставки на матч Домініканська Республіка U-23 - Іспанія U-23

Испания U-23

Збірна Іспанії завжди сприймається як безумовний переможець. Навіть ця, штучно ослаблена тим, що найяскравіші зірки, Ніко Вільямс і Ламін Ямал, виклалися на Євро, ставши в Німеччині чемпіонами Європи 2024. Втім, де ла Фуенте відправив для Санті Денії до молодіжки тих, хто на ЧЄ не грав, на чолі з Ферміном Лопесом. На Олімпіаду Фурія Роха пробилася через минулорічниій Євро U-21. Там іспанці впевнено дійшли до вирішального матчу, причому в півфіналі розгромили Україну, хоча на груповому етапі з синьо-жовтими ледве вирвали нічию наприкінці гри. Але фінальний матч ЧЄ U-21 Іспанія програла Англії. Зараз стоїть завдання - взяти золото, яке стане першим з часів Олімпіади-1992, яка пройшла у рідній для багатьох із обойми Барселоні. У першому турі на ОІ іспанці у матчі з Узбекистаном відкрили рахунок у першому таймі, але пропустили у відповідь від Шомуродова гол у роздягальню. І лише згодом оформили непросту перемогу 2:1.

Статистика ососбистих зустрічей

Країни не чужі, м'яко кажучи, одна одній. Але їхні олімпійські збірні не перетиналися.

Прогноз

GGBET не вірить, що представник КОНКАКАФ вдруге зачепиться за очки. Ставимо на те, що європейський гранд виграє з форою -2 голи (коефіцієнт - 1,67).

Прогноз Sport.ua
Домініканська республіка U23
27 липня 2024 -
16:00
Іспанія U23
Іспанія з форою -2.0 1.67
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 10:55 3

Промоутер висловився про можливу трилогію