Віталій ПЕРВАК: «Команда вистраждала цю перемогу над Металістом 1925»

Наставник Лівого Берега провів прес-конференцію після виходу у фінал Турніру чотирьох

26 липня відбувся півфінальний матч Турніру чотирьох між командами Лівий Берег (Київ) та Металіст 1925 (Харків).

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Основний час гри завершився з рахунком 1:1, а в серії пенальті точнішими виявились кияни - 5:4.

Після завершення зустрічі головний тренер Лівого Берега Віталій Первак провів прес-конференцію, на якій прокоментував успіх своїх підопічних:

- Вже дещо заспокоївся після нервового протистояння. Наша команда вистраждала цю перемогу. У функціональному плані відчувалися проблеми, але ми цього очікували, адже це дебютний офіційний матч після міжсезоння. Від гри до гри у цьому аспекті будемо додавати.

Після матчу привітав хлопців з перемогою. У роздягальню зайшов президент і теж привітав всю команду. Дякую хлопцям за характер та терпіння.

- Що сталося у моменті з пропущеним голом? На вашу думку, там було порушення?

- Ще не встиг переглянути цей епізод у повторі. Коли в тебе гарний настрій, то не хочеться засмучуватися пропущеному м'ячу. Безумовно, розберемо цей епізод і проаналізуємо помилки. Футболісти сказали, що Кравець штовхнув у спину Банаду, але не можу це підтвердити або спростувати.

- Очікували, що все може завершитися серією пенальті?

- Ми у тренувальному процесі відпрацьовували одинадцятиметрові. Лише за день до матчу зробили паузу, а так щоденно готувалися. Мали бути готовими до всього.

- Після гри футболісти вашої команди говорити, що краще у фіналі грати з Минаєм. Що скажете з цього приводу?

- Я про це поки що взагалі не думаю. Подивлюся другий півфінал і зроблю свої висновки. Не будемо забігати наперед. Насамперед важливо відновитися і проявити свої найкращі якості у фіналі.

- Зробили якісь висновки із протистоянь з Оболонню, коли не вдалося підвищитися у класі?

- Безумовно, ми ретельно проаналізували ті матчі і зрозуміли над чим нам насамперед варто працювати. Розбирали гру Металіста 1925, адже у такій формації ніхто не грає в УПЛ. Вважаю, що досвід невдачі з Оболонню допоміг нам сьогодні. Хлопці прогресують і це не може не радувати. Нам ще потрібне підсилення і ми над цим працюємо. Якщо не зможемо нікого запросити, то гратимемо цим складом. У нас хороша команда, яка здатна досягати результату.

Відеоогляд матчу:

Данііл Агарков Джерело: ФК Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 12:54 2

Також «гірники» відмовилися продавати Іраклі Азарова в «Селтік»