Віталій ПЕРВАК: «Попросив хлопців в серії пенальті не бити по дев'ятках»

Головний тренер «Лівого берега» розповів, за рахунок чого його команді вдалося перемогти

Головний тренер «Лівого Берега» Віталій Первак ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло його підопічним взяти гору в півфінальному поєдинку додаткового міні-турніру за право виступати в УПЛ над харківським Металістом 1925 - основний час 1:1 (по пенальті 5:4):

- При підготовці до сьогоднішнього поєдинку ми передивилися кілька останніх спарингів харків'ян і я налаштовував підопічних на те, щоб вони ускладнили життя слобожанцям, підібравши ключі до так званого «ромбу», який підопічні Віктора Скрипника використовують на чужій половині поля. Здається, нам це вдалося. Завдяки щільній опіці і вмілому відбору ми змушували опонента використовувати інші схеми, бо в харків'ян виникали проблеми з контролем м'яча.

Ми повинні були взяти гору ще в основний час. Але, мабуть, трохи зарано почали грати на втримання позитивного результату. Коли ж харків'яни висунули вперед стопера-гренадера Імерекова і й взяли на озброєння довгі верхові передачі, то я запізнився на якихось 30 секунд з заміною Дударенка на більш високого Сіднея. Гостям в компенсований час таки вдалося врятуватися від поразки.

А далі були післяматчеві пенальті - футбольна лотерея. Я тільки попросив хлопців не сильно ризикувати і не бити по «дев'ятках». Не знаю, чи вони прислухалися до мене, але я не люблю дивитися, коли пробивають пенальті у ворота моєї команди. Не знаю, чи вони прислухалися до моїх слів, але всі їхні удари виявилися влучними і ми залишаємося в грі.

Завтра у нас відновлювальні процедури і ми починаємо готуватися до вирішального матчу з «Минаєм» - до шляху в УПЛ залишився один крок.

Раніше ми повідомляли, що з'явився відеоогляд матчу 1/2 фіналу турніру чотирьох за право зіграти в УПЛ між «Лівим берегом» і «Металістом 1925».

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 26 липня 2024, 02:08 0

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня