Не Луческу і не Анчелотті. Бернард назвав найкращого тренера, у якого грав

Вибір найдорожчого футболіста в історії «Шахтаря» прийшовся на Паулу Фонсеку

Вінгер «Атлетіко Мінейро» Бернард, який в Україні відомий за виступами у складі «Шахтаря», розповів, якого тренера з-поміж тих, з ким йому пощастило попрацювати за всю кар'єру, вважає найкращим.

«Тренером, у якого я навчився багато чому, дійсно неймовірним речам, про розташування тіла, пошук простору між лініями, надання кращих варіантів передачі, був Паулу Фонсека. Він неймовірно розумний хлопець. Він змінив мою траєкторію у «Шахтарі». Цей хлопець видобував воду із каміння. Те, що він зробив з українськими гравцями, які рік тому не могли правильно віддати пас, а потім просто завдяки його підказкам про становище тіла, знали, коли забивати… Вони досягли великого прогресу. Він справді навчав гравців футболу», - заявив Бернард.

Нагадаємо, за свою кар'єру Бернард, окрім Фонсеки, встиг пограти під керівництвом таких відомих та авторитетних фахівців, як Мірча Луческу (у «Шахтарі»), Карло Анчелотті (у «Евертоні»), Марку Сілва (у «Евертоні»), Фатіх Терім (у «Панатінаїкосі») та Кука (у «Атлетіко Мінейро»).

Олексій Сливченко Джерело: Trivela
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 07:51 7

Український нападник «Жирони» хоче перейти саме до «вовків»

Коментарі