Трубін vs Ярмолюк у спарингу, Барселона здобула першу перемогу при Фліку

25 липня відбулася низка товариських матчів

25 липня відбувся ряд товариських зустрічей, серед яких поєдинок «Бенфіки» Трубіна проти «Брентфорда» Ярмолюка, а також перший матч «Барселони» під керівництвом Фліка.

Матч двох українців завершився з рахунком 1:1. Команди обмінялися голами до 24-ї хвилини, а далі засушили гру. За англійців забив Мбеумо, а за португальців Павлідіс. Воротар Анатолій Трубін, який виступає за «Бенфіку», провів на полі всі 90 хвилин. Натомість півзахисник Єгор Ярмолюк, який грає за «Брентфорд», зіграв тільки перший тайм.

Бенфіка - Брентфорд - 1:1. Огляд матчу

Також учора відбувся перший матч «Барселони» під керівництвом Фліка. Суперником став «Олот» з третього дивізіону. За каталонський клуб виступало тільки кілька гравців основної команди - Віктор Роке, Клеман Лангле та Пабло Торре. Останній якраз і відзначився єдиним голом у матчі.

Барселона - Олот - 1:0. Огляд матчу

Крім цих зустрічей, варто відзначити гру «Дженоа», де виступає Руслан Маліновський, проти «Мантови» з 3-го дивізіону Італії. Руслан не брав участі у матчі, проте команда впоралася без нього і виграла з рахунком 3:2. Голи забивали: Екубан х2, Френдруп - Муроні, Де Бенедетті

Дженоа - Мантова - 3:2. Огляд матчу

Олексій Тіньков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 20:16 0

Каталонці спробують підписати Дані Ольмо та Ніко Вільямса