Ігор ШУХОВЦЕВ: «У Полісся не було ні структури гри, ні бажання»

Колишній голкіпер не побачив великого бажання у поліщуків на євроарені

Перший же матч житомирського «Полісся» на євроарені не дозволив поповнити скарбничку України у таблиці коефіцієнтів УЄФА заліковими балами. Команда Імада Ашура поступилась у поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій представнику Словенії, «Олімпії», з рахунком 0:2.

Думками щодо гри у Любляні із Sport.ua поділився відомий у минулому український голкіпер Ігор Шуховцев, який є одним із вікових рекордсменів у нашому футболі.

- «Олімпія» - не такий сильний суперник, з яким житомиряни повинні були так грати, як це було напередодні, - каже він. - У вчорашньому матчі я не побачив у грі «Полісся» ні структурності, ні таймінгу, ні самовіддачі і максимального бажання будь що здобути перемогу. Не дивлячись на те, що гра була непростою. У деяких епізодах тактика 9-1 у зустрічі не з самим сильним суперником - це не тактика для «Полісся». Гра-відповідь, яка пройде через тиждень у польському місті Глівіце, розставить все по місцях.

- Чи вірите ви у спроможність житомирської команди забити у ворота «Олімпії» в другому матчі на один «сухий» м'яч більше, ніж у Любляні?
- Якщо житомиряни будуть грати у такий футбол, як грали у вчорашньому поєдинку, то ні.

Раніше колишній колишній тренер «Полісся» Володимир Мазяр дав прогноз на матч-відповідь проти «Олімпії».

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 20:29 0

Команда продовжує боротися за місце в УПЛ

Коментарі