Ярно ДЕ ВЛІСХАУЕР: «Завдання Шахтаря – чемпіонство і добре виступити в ЛЧ»

25 липня тренеру з фізпідготовки «Шахтаря» виповнилося 30 років

25 липня тренеру з фізпідготовки «Шахтаря» Ярно Де Влісхауеру виповнилося 30 років.

- Ярно, з днем народження! Ви святкуєте на зборах, тож як проходить цей день і як вас привітала команда?

- Спочатку я подзвонив своїй родині - дідусю й бабусі, батькам і братові, адже довго з ними не бачився. Команда трохи відсвяткувала зі мною під час сніданку, а вже вдруге привітала разом з Містером у колі перед тренуванням.

- Чого вам побажали?

- Усі побажали здоров'я, адже це найважливіше в житті - бути здоровим. Також бути щасливим. Велика частина нашого життя - слідувати своїм цілям і намагатися досягти успіху.

- Яке ваше найзаповітніше бажання?

- Думаю, бути щасливим і ділитися щастям з близькими, друзями та всіма навколо. Так я можу дарувати радість людям, а люди - мені. Це найкраще, чого можна досягти в житті.

- Щасливі відсвяткувати свій день народження з командою?

- Мені дуже сподобалося! Люблю бути з цією великою сім'єю та святкувати день народження з усіма. Сподіваюсь, увечері відсвяткуємо ще краще.

- Тренувальні збори добігають кінця. Розкажіть, як вони проходять зараз?

- Чудово! Я й не міг сподіватися на краще. Маємо відмінні результати. Команда є щасливою, добре показує себе на тренуваннях. Ми добре проводимо час і наполегливо працюємо. Вважаю, на нас чекає багато приємних подій та великих можливостей у новому сезоні, судячи з останнього тижня зборів.

- Якими є ваші персональні цілі цього сезону?

- Добре виступити в Лізі чемпіонів. Це чудовий момент для всіх насолодитися грою та показати себе. Також повторити торішній успіх - завоювати чемпіонство. Демонструвати гарний футбол та успішно виступати впродовж усього сезону.

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 26 липня 2024, 02:08 0

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня