Лучник Усач оцінив свій дебют на ОІ-2024 у Парижі

Українець посів 48-ме місце у кваліфікації

Український лучник Михайло Усач у кваліфікаційному раунді Олімпійських ігор 2024 у Парижі посів 48-ме місце.

Тим самим, в 1/32 фіналу він потрапив на 17-е місце посіву - бразильця Маркуса Д'Алмейду.

У кваліфікаційному раунді Михайло виконав 72 постріли. Він 18 разів влучив у десятку і чотири рази - у центральне коло. Така стрільба принесла в сумі представнику Рівного 651 бал.

«Є емоції різні. Є емоції, коли в тебе все чітко, ейфорія. А є емоції, коли щось не виходить, як у мене було в перші три серії. Не впорався просто психологічно, такий стан був незрозумілий. Психологічно не впорався з роботою.

Уже як є, але дуже незадоволений. Був готовий, тренування проходили дуже добре, і пристрілювальні серії були дуже непогані. Але вийшло так, що нерви, нестабільність вилізла, якої я не очікував.

Треба просто взяти себе в руки. Ще є пару днів тренувань, виправитися трошки. І далі дуелі, там може бути зовсім інше. Це кваліфікація, за це медалі не дають. А ось олімпійський раунд - це може бути інший розклад, інші місця і все інше», - розповів Усов.

Раніше повідомлялося, що збірна України вилетіла зі змішаного командного турніру зі стрільби з лука на Олімпіаді-2024 у Парижі вже на стадії кваліфікації.

Юрій Остроумов Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 липня 2024, 21:55 57

Житомирська команда поразкою дебютувала на євроарені

Коментарі