Олександр ПАЛЯНИЦЯ: «Нічия в Любляні буде хорошим здобутком для Полісся»

Колишній нападник збірної – про дебют житомирян у єврокубках

25 липня відбудеться офіційний дебют футболістів «Полісся» на міжнародній арені: в Любляні вони проведуть перший матч другого раунду Ліги конференцій з місцевою «Олімпією».

Колишній нападник національної збірної України, вихованець житомирського футболу Олександр Паляниця ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від історичного протистояння в Словенії:

«Свого часу ми про таке могли тільки мріяти. І це чудово, коли мрії збуваються. Після того, як ФК «Полісся» очолив Геннадій Буткевич, до футболу кардинально змінилося ставлення в регіоні. І це саме його заслуга, що «Полісся» зараз на видноті.

Оскільки в міжсезоння в «Поліссі» відбулися значні зміни,як на тренерському містку, так й серед гравців, то наразі важко оцінити можливості підопічних Імада Ашура. Одна справа - контрольні матчі, й зовсім інша - Ліга конференцій УЄФА. Тут головне - зберегти холоднокровність, не втрачати концентрації.

Залишається сподіватися, що сьогодні з роллю лідерів впораються новачки «Полісся» Олексій Гуцуляк та Едуард Сарапій, в яких уже є досвід виступів в єврокубках.

Звичайно, прикро, що в Любляні не зможуть допомогти Руслан Бабенко та Богдан Кушніренко через дисциплінарні порушення в своїх попередніх командах, але вірю, що їх буде кому замінити.

Втім, доволі суттєві зміни відбулися й в «Олімпії», яку очолив іспанець Віктор Санчес. Під його керівництвом команда з Любляни перемогла у всіх контрольних матчах й у стартовому поєдинку чемпіонату Словенії. Але ж завжди щось відбувається вперше, то чому б не перервати цю переможну серію?

Хоча схиляюся до того, що все закінчиться підписанням мирної угоди, що теж буде хорошим здобутком для дебютанта з Житомира».

Раніше ми повідомляли, де можна дивитися онлайн матч кваліфікації Ліги конференцій «Олімпія» - «Полісся».

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 25 липня 2024, 18:11 5

Вероніка Марченко та Михайло Усач припинили боротьбу