ШАРАН: «Може в Судані так судять... Як можна ставити такий пенальті?»

Відомий український тренер оцінив суддівство у матчі Ірак U-23 – Україна U-23

Відомий український тренер Володимир Шаран оцінив суддівство у матчі першого туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади-2024 між командами Іраку та України (1:2).

- Чи варто Руслану Ротаню «напхати» Таловєрову за пенальті? Бо, так, дуже картинно впав гравець Іраку, але ж і Максим руки тримав у нього на спині і нехай і тендітно, але ж штовхнув.

- Та ні, ви що. Зараз судді закривають очі на такі моменти. Не дають у сучасному футболі пенальті за такі фоли. Суддівство - це взагалі… Ну як можна давати такий пенальті? Це сміх. Чи жах. Вважаю, що саме несправедливий одинадцятиметровий став для хлопців Ротаня таким собі психологічним ударом. Я перед грою України дивився ще матч між Марокко та Аргентиною, то там теж арбітр «вигадав» пенальті. Кваліфікація арбітрів на Олімпіаді дуже сумнівна. Звідки був цей чолов'яга, що Україну судив?

- Пан Ісмаїл з Судану.

- Може, в них у Судані так і судять, і це нормально, але на світовому рівні не можна ж таке чинити. Я Вам так скажу: якби на Євро-2024 дали такий пенальті, то цей арбітр більше б матчі не судив. Впевнений на сто відсотків.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 24 липня 2024, 23:12 10

Фейспалм дня від Владіміра – затятого захисника сестри-спортсменки... Чи моделі 18+?

Олімпійські ігри | 25.07.2024, 15:03
Коментарі