Олександр УСИК: «У мене не відібрали пояс IBF, я віддав його»

Український боксер – про поєдинок проти Тайсона Ф'юрі

Український боксер Олександр Усик пригадав переможний бій проти Тайсона Ф'юрі та прокоментував втрату чемпіонського поясу за версією IBF:

«Хочу звернутися до Ф'юрі. Тайсоне, ми повинні провести другий бій. Я не відстану від тебе, ніколи.

Я не нервував перед боєм із Ф'юрі. Я був повністю зосереджений на поєдинку.

Коли я пропустив аперкот від Ф'юрі, мені було важко. Я сказав собі: «треба більше рухатися». Це був небезпечний аперкот.

Чому я не добив Ф'юрі в дев'ятому раунді? В останній момент, коли я готував удар лівою, рефері відштовхнув мене і сказав: «Зупинись». І почав відраховувати.

Зараз для мене це не має значення, тому що я переміг. Говорити про те, хороший рефері чи поганий - порожні розмови. Він професіонал. Можливо, мій останній удар приніс би здоров'ю Тайсона занадто важкі наслідки.

Я зламав щелепу в бою з Ф'юрі? Це маячня. Після бою я прийшов на прес-конференцію і говорив без проблем. Як я міг би робити це зі зламаною щелепою?

Я їздив до лікарні після бою, це правда. У мене було розсічення, у мене боліло обличчя, спина, ноги, кулаки. Я був травмований. Ми перевірили мою голову, мені сказали, що все добре. Поїхати після бою в лікарню - це звичайна процедура. Це по-професійному. Якщо хтось із боксерів не робить цього - то це нерозумно.

У мене відібрали пояс IBF? Послухайте, я переміг і став абсолютним чемпіоном. Так, тепер мені потрібно захищати свої пояси. У мене не відібрали пояс, я звільнив його. Для мене важливо, щоб у моїй ваговій категорії кипіло життя. Джошуа - прекрасний боксер, Дюбуа - теж. Нехай борються за цей пояс. У мене бій-реванш із Ф'юрі, потім ми будемо думати, що робити далі».

Олег Дідух Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 25 липня 2024, 17:28 11

Захисник олімпійської збірної України прокоментував поразку від Іраку U-23

Олімпійські ігри | 25.07.2024, 15:03
Коментарі