Костюк прокоментувала зміну капітана у збірній України

Українська тенісистка планує зіграти проти Австрії

Перша ракетка України Марта Костюк зізналася, як відреагувала на зміну капітана збірної України, а також розповіла, чи зіграє цього року проти команди Австрії в Кубку Біллі Джин Кінг.

- Нещодавно стало відомо, що у жіночої збірної буде новий капітан - Ілля Марченко. Як ви оцінюєте це призначення і чи плануєте грати проти Австрії в листопаді?
- Я грала у складі збірної України тільки під керівництвом Михайла Філіми, тому для мене це буде новий досвід. Сподіваюся, що в нас вийде налаштуватися на класну атмосферу в команді. Як ми бачили в матчі проти Румунії, це круто, коли капітаном є колишній гравець, який грав на високому професійному рівні. Який розуміє нас, у якому стані ми перебуваємо, через що ми проходимо. Я не працювала з Іллею, я не знаю, які в нього погляди на теніс, особливо на жіночий теніс, але, думаю, що це буде цікаво. Подивимося, як воно буде, коли пройде матч. Тоді скажу, як це.

Що стосується матчу проти Австрії, то грати я планую, але все залежить від кінцівки сезону і того, в якому стані я буду і так далі. Але взагалі в планах виступ у Кубку Біллі Джин Кінг є, - сказала Марта.

Жіноча збірна України зіграє під керівництвом Іллі Марченка в наступному матчі раунду плей-оф проти команди Австрії. Матчева зустріч відбудеться 15-16 або 16-17 листопада, українки будуть приймаючою стороною.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 25 липня 2024, 12:01 0

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня

Олімпійські ігри | 25 липня 2024, 15:03 1