ПОНОМАРЕНКО: Ті, хто критикують Зінченка та Мудрика, не були в їхній шкурі

Нападник «Динамо» висловився щодо критики суперзірок українського футболу

Юний нападник київського «Динамо» Матвій Пономаренко висловився щодо критики суперзірок українського футболу - гравців лондонських «Арсенала» та «Челсі» Олександра Зінченка та Михайла Мудрика.

- Можете погодитися з критикою, яка лунає на адресу Зінченка та Мудрика? Про Олександра говорять, як про захисника, який погано обороняється, а Михайла звинувачують у відсутності стабільності та необхідного рівня ігрового інтелекту.

- У мене інша думка щодо цього. Зінченко та Мудрик вже грають на такому високому рівні - це дуже великий тиск. Ті, хто їх критикують, не були в їхній шкурі. Вони цього не відчувають. У футболі всяке трапляється: є злети, є падіння. Можливо, наразі у них не найвдаліший період у кар'єрі, проте я вважаю, що це топ-виконавці. Їх не дарма взяли такі великі клуби, як «Челсі» та «Арсенал». Ці команди заплатили чималі кошти за цих гравців. Думаю, що в них все буде добре, все вийде. Повторюсь, Зінченко та Мудрик - це топ-гравці, й попри спад, як кажуть, в їхніх кар'єрах, я вірю в них.

Раніше Матвій Пономаренко прокоментував чутки навколо свого майбутнього.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 липня 2024, 08:23 4

Мюнхенці провели спаринг з аматорами з «Роттах-Егерн»

Коментарі