Мольде – Сількеборг. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

25 липня на «Акер» пройде перший матч 1/4 фіналу кваліфікації Ліги Європи, в якому «Мольде» зустрінеться з «Сількеборгом». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Мольде

Команда з початку минулого століття вийшла на свій пік, і з 2011 до 2022 року виграла п'ять чемпіонських титулів. Зберегти статус у минулому розіграші не вдалося, клуб відкотився на п'яту позицію у підсумковій турнірній таблиці. Але при цьому вдалося взяти знову кубок Норвегії, і саме це дозволило MFK вкотре вирушити на міжнародну арену. Причому до старту там вдалося підійти в оптимальній формі. Так, все-таки Буде/Глімт залишається і зараз недосяжним для всіх інших. Але клуб веде запеклу боротьбу за друге місце і влітку видав безпрограшну серію, збільшуючи свої шанси. Втім, у крайніх турах була нічия на полі Фредрікстада та 2:3 вдома з новачком, КФУМ.

Ставки на матч Мольде - Сількеборг

Сількеборг

Клуб рівно 30 років тому святкував своє єдине чемпіонство. З того часу неодноразово губилася сама прописка в Суперлізі. Але в останні роки вийшло додати. 2022-го року команда забралася на третє місце - найкращий результат за два десятиліття. Минулого сезону було лише шосте місце, але при цьому вдалося взяти кубок Данії, лише вдруге в історії - попередній був у 2001-му році. Це не лише трофей, а ще й можливість повернутися на міжнародну арену. Позаторік був миттєвий виліт з Ліги Європи від ХІКа і 3-тє місце в групі Ліги конференцій, щоправда, Стяуа був обіграний двічі, причому обидва рази по 5:0. Перед новим стартом данці встигли розпочати новий чемпіонат країни. Приймаючи Сендерйюске, вдалося дотиснути гостей, вигравши за рахунок єдиного голу, який був забитий на 77-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Раніше норвежці та данці не проводили між собою навіть товариських матчів.

Прогноз

GGBET вірять у норвежців, але вони якраз потрапили у спад форми. Отже, варто подумати про ставку на данців при форі +1 гол (коефіцієнт - 1,99).

Прогноз Sport.ua
Мольде
25 липня 2024 -
20:00
Сількеборг
Фора Сількеборга (+1) 1.99 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 липня 2024, 17:30 2

Клуб готовий виплатити 40 мільйонів євро