Франція U-19 – Україна U-19. Прогноз і анонс на півфінал Євро-2024 U-19

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

25 липня відбудеться матч 1/2 фіналу чемпіонату Європи U-19 між збірними Франції U-19 та України U-19.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Поєдинок пройде на стадіоні Віндзор Парк у місті Белфаст, столиці Північної Ірландії. Час початку зустрічі - 21:00 за Києвом.

Франція U-19

Максимальна кількість очок, набраних у двох стартових матчах, дозволила збірній Франції посісти місце у фінальній четвірці головного континентального турніру. У першому турі французи зробили камбек та обіграли добре організовану Туреччину з рахунком 2:1, а потім здобули перемогу 4:2 над Данією. Під час фінального матчу групового етапу Les Bleuets завдяки подвигу Валентіна Атангани, який вийшов на заміну і забив гол на 90-й хвилині, зрівняли рахунок з Іспанією - 2:2.

Набравши очки у перших двох іграх та забезпечивши собі місце у плей-оф Євро U-19, Бернар Діомед вирішив дати відпочити кільком своїм ключовим гравцям на третій матч групового етапу.

Хоча він, можливо, і не є першим вибором тренера, 18-річний нападник Монако Саймон Буабре справді несе загрозу воротам суперників. На його рахунку два забиті голи. Цілком можливо, що він вийде на поле проти українців з перших хвилин і нашій збірній обов'язково потрібно буде грати з ним дуже обережно.

Ставки на матч Франція U-19 - Україна U-19

Україна U-19

Як і їхні суперники у битві за вихід у півфінал, збірна України U-19 вийшла зі своєї групи А із «бездоганною репутацією». Йдеться саме про те, що підопічні Дмитра Михайленка поки що жодного разу не програли на турнірі. Синьо-жовті набрали похвальні п'ять очок із можливих дев'яти у трьох матчах.

Розписавши мирові з господарями турніру Північною Ірландією U-19 та Норвегією U-19 у нудних стартових поєдинках без забитих м'ячів, Україна знову знайшла свій атакуючий талант у вирішальний момент та здолала Італію U-19 у трилері на 5 голів (3:2) у третьому турі, забезпечивши собі місце у наступному етапі змагань, а також гарантувавши участь на ЧС-2025 U-20.

На відміну від свого колеги, Михайленко не міг дозволити собі розкіш дати відпочинок своїм ключовим гравцям стартового складу. І, на жаль, виставити той самий склад на гру з французами не вдасться.

Однією із ключових фігур в останній перемозі над Італією був нападник київського «Динамо» Матвій Пономаренко, який спочатку віддав результативну передачу, а потім забив переможний пенальті. Але через перебір жовтих карток він пропустить півфінальну зустріч. Також синьо-жовтим не допоможуть Данило Ващенко та Андрій Маткевич. Але не забуватимемо, що в нашій обоймі є Тимур Тутєров та Віктор Цуканов, які на гру з італійцями вийшли лише на останніх хвилинах. Коли, якщо не зараз, розкритись і показати, на що здатні?

Статистика особистих зустрічей

Команди провели чотири очні поєдинки: два товариські та два на чемпіонатах Європи. Рахунок у особистих зустрічах 2:2. На Євро-2018 українці вирвали перемогу на 86-й хвилині в останньому турі групового етапу завдяки голу Сергія Булеци. Тоді підопічні Петракова вийшли з групи у плей-оф із першого місця, але у півфіналі розгромно програли майбутнім тріумфатором португальцям із рахунком 0:5.

Прогноз матчу Франція U-19 - Україна U-19

Звичайно, Франція - очевидний фаворит. Французи більше відпочили і не мають кадрових втрат, на відміну від української команди. Але не хочеться вірити, а тим більше, ставити на те, що наша збірна програє чи програє без шансів. Спробуємо заграти варіант «обидві заб'ють - так» за коефіцієнт 1.81.

Прогноз Sport.ua
Франція U19
25 липня 2024 -
21:00
УКРАЇНА U19
Обидві команди заб'ють 1.81 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 24 липня 2024, 23:12 7

Фейспалм дня від Владіміра – затятого захисника сестри-спортсменки... Чи моделі 18+?