Брат Куліченко, у якої знайшли OnlyFans-акаунт, звинуватив Захід та Магучіх

Фейспалм дня від Владіміра – затятого захисника сестри-спортсменки... Чи моделі 18+?

Брат легкоатлетки Єлени Куліченко Владімір став на захист своєї сестри, акаунт якої нещодавно знайшли на OnlyFans, де вона ділиться відвертим контентом 18+ за гроші:

«Це всі фейки із боку Заходу, щоб вибити її із психологічної рівноваги. У неї ніколи не було жодних акаунтів ніде, ніхто з нею не зв'язувався, щоб щось видалити, тому що видаляти в принципі нічого. Це все штучно створена ситуація, яку роздмухали на порожньому місці.

Залишився тиждень до виступу на Олімпіаді. І, звичайно, тут психологічний момент дуже вирішує. Я не знаю, бачили ви чи ні, але головна конкурентка у дисципліні, де виступатиме Єлена, - громадянка України Магучіх, яка проти російських спортсменів. Її перемога - це іміджевий момент для Заходу.

Мені було цікаво пошукати (акаунт) та розібратися, але я нічого не знайшов. Тобто все сфабриковано, просто фейкова новина, яка була поширена по всьому Інтернету. Кому ж це вигідно?

Про неї писали абсолютно некоректну інформацію, що ось якась «донька російського олігарха», там його якісь «адвокати вже щось сперечаються», що «російська спортсменка відмовилася від свого громадянства». Це не так.

У нас вся родина в росії, ось сестра має можливість виступати за іншу країну, вона і виступає», - сказав Владімір.

Куліченко представляла країну-терориста до 2021 року у стрибках у висоту, після чого завдяки своєму батькові, який має бізнес на Кіпрі, отримала паспорт Кіпру, змінивши громадянство. На Олімпійських Іграх 2024 вона має понести прапор цієї країни.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 24 липня 2024, 20:14 14

Дивний старт футбольного турніру на Олімпіаді

Коментарі