Олег ФЕДОРЧУК: «Кабаєв віддячив Шовковському за довіру»

Експерт відзначив найкращого гравця «Динамо» в грі з «Партизаном»

Відомий тренер, а нині визнаний експерт Олег Федорчук ексклюзивнодля Sport.ua назвав кращих гравців у складі «Динамо» в матчі з «Партизаном» (6:2) в Лізі чемпіонів й тих, хто діяв гірше очікуваного:

- Передусім, мені сподобалась впевненість киян в своїх силах, навіть, коли вони неочікувано пропустили гол. По-друге, невимушеність в роботі з м'ячем, легкість в пересуванні по полю. По-третє, феєричність їхніх лідерів - Бражка, Шапаренка та Кабаєва. Як на мене, в прогресі останнього є чимала заслуга керманича Шовковського, який довіряв Владиславу, навіть коли в нього був спад.

Гірше, ніж очікувалось, зіграли Ванат, Ярмоленко та Караваєв. Останній взагалі примудрився привезти в свої ворота пенальті, до речі, вже не вперше в своїй кар'єрі.

Погано увійшов в гру Піхальонок, але поступово вписався в ансамбль й навіть забив гол. Побачимо, як буде з більш сильними опонентами, - розповів Федорчук.

Раніше півзахисник київського «Динамо» Володимир Бражко поділився враженнями від першого поєдинку команди з «Партизаном» із Белграда.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 липня 2024, 01:45 4

Александар Станоєвич провів прес-конференцію після фіаско в 1-му матчі Q2 ЛЧ 2024/25