«Переможе нокаутом». Богачук зробив прогноз на реванш Усик – Ф'юрі

Український боксер вірить у перемогу Олександра, але не впевнений, що реванш відбудеться

Тимчасовий чемпіон WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-1, 23 KO) зробив прогноз на реванш між Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) і об'єднаним чемпіоном у хевівейті Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

«Я не знаю, як складеться цей бій. Я не впевнений, що цей поєдинок відбудеться. Я не був упевнений, що перший бій відбудеться. І зараз реванш... Мені здається, що Ф'юрі не зацікавлений у цьому поєдинку. Його цікавлять тільки гроші. Він знає, що другий бій теж програє. Він старий, у нього важке життя. Ви дивилися відео в інтернеті? Ф'юрі напився в барі, а тепер хоче реванш із найкращим боксером. Забудь, хлопче. Тобі потрібно старанно тренуватися, жити в залі, а потім прийняти реванш і перемогти. Ф'юрі п'є, відпочиває, але хоче повернутися і перемогти? Забудьте, це нерозумно.

Я думаю, що неможливо влаштувати цей бій, але якщо його організують, то, можливо, цього разу Усик переможе нокаутом. Я вважаю, що цього разу він нокаутує Ф'юрі», - сказав Богачук.

Реванш Усик - Ф'юрі призначено на грудень. Тайсон був майже нокаутований у дев'ятому раунді першого бою, але поступився роздільним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: Fight Hub TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 24 липня 2024, 11:25 0

Український боксер вірить у перемогу Олександра, але не впевнений, що реванш відбудеться