ВІДЕО. Під дощем. Шахтар розпочав заключний тиждень тренувань у Словенії

26 та 27 липня гірники проведуть товариські матчі з Динамо Загреб

Збори «Шахтаря» в словенському Брдо входять у завершальну фазу. Цього тижня в підопічних Маріно Пушича заплановано три тренувальні заняття та два контрольних матчі.

У вівторок, 23 липня, «гірники» поновили підготовчий процес, що триває вже рівно 30 днів. Сесія стартувала з активації в тренажерному залі, після чого гравці взялися до роботи на футбольному полі. Розпочали з розминки та квадратів, далі виконали серію вправ на тримання м'яча, а основну частину заняття присвятили грі у форматі 10 на 10.

Цими днями погодні умови суттєво змінилися не лише в Україні, а й у Словенії, тож сьогодні команді довелося працювати під проливним дощем. Проте на настрій футболістів та плани тренерського штабу негода не вплинула, і тренування тривало майже дві години.

У середу і четвер, 24 та 25 липня, «оранжево-чорні» продовжать готуватися до заключних спарингів міжсезоння. 26 та 27 липня «Шахтар» проведе два контрольні матчі із загребським «Динамо». Обидві гри відбудуться в столиці Хорватії й розпочнуться о 20:00 за київським часом.

ВІДЕО. Під дощем. Шахтар розпочав заключний тиждень тренувань у Словенії

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 липня 2024, 03:32 1

23 липня кияни обіграли Партизан у першому матчі Q2 ЛЧ 2024/25 з рахунком 6:2