Малі U-23 - Ізраїль U-23. Прогноз та анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

24 июля на «Парк де Пренс» пройдет матч 1-го тура группового этапа футбольного турнира Олимпиады, в котором сборная Мали встретится со сборной Израиля. Поединок начнется в 22:00 по киевскому времени.

Малі U-23

Команда Малі їде на другі літні Олімпійські ігри рівно за 20 років після перших. Тоді, в Афінах, вдалося вийти до чвертьфіналу. Путівку на ОІ орли заробили на торішньому молодіжному Кубку африканських націй. Там вони вийшли у плей-оф із другого місця своїй групі, набравши 6 очок, на 1 менше, ніж Єгипет. У півфіналі був справжній бій із Марокко - команди забивали голи одна одній і в основний, і в додатковий час. Післяматчеві пенальті бездоганно виконували атлаські леви, які пройшли у фінал. А малійці задовольнилися бронзою, причому знову дійшло до лотереї, але цього разу з одинадцятиметровими команда Малі впоралася краще, ніж Гвінея. А потім збірна Малі непогано провела товариські матчі у 2024 році: перемогли Японію у березні та зіграли 1:1 та 2:1 у Ташкенті з узбеками у червні..

Ставки на матч Малі U-23 - Ізраїль U-23

Ізраїль U-23

Збірна Ізраїлю востаннє була на Олімпіаді аж у 1976 році. На наступну, у Москві було вирішено не їхати - і хто з бойкотуючих міг подумати, що в результаті поїздки на Ігри доведеться чекати десятки років. Команді Ізраїлю вдалося створити сенсацію у минулорічному Євро-2023 U-21. Вистачило лише чотирьох очок у трьох поєдинках групового етапу, щоб вийти у плей-офф. У 1/4 фіналу по пенальті після нульової нічиєї команда Ізраїлю обіграла представників країни-господаря - Грузії. На цьому всі успіхи закінчилися, адже у півфіналі на Ізраїль чекала Англія. Англійці знову, як і в групі, здобули перемогу, цього разу з рахунком 3:0. Але все одно біло-сині отримали право зіграти на Олімпіаді, для участі в якій зміцнились віковими гравцями - воротарем Пересом, захисником Гольдбергом та хавбеком Гандельманом.

Статистика особистих зустрічей

Команди вперше зіграють одна з одною.

Прогноз

GGBET більше вірить у успіх африканців. Погодимося та поставимо на те, що у поєдинку 1-го туру перемога дістанеться олімпійській збірній Малі (коефіцієнт - 2.12)

Прогноз Sport.ua
Малі U23
24 липня 2024 -
22:00
Ізраїль U23
Перемога Малі U-23 2.12 Зробити ставку
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 23:11 27

Підопічні Шовковського знищили сербську команду з рахунком 6:2 у першому матчі Q2