Японія U-23 – Парагвай U-23. Прогноз і анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

24 липня на «Матмют Атлантик» пройде матч 1-го туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади, в якому збірна Японії зустрінеться зі збірною Парагваю. Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Японія U-23

Команда представляє країну, що за останні десятиліття досить впевнено закріпилася серед головних грандів континентального турніру. Вийшло це підтвердити і на рівні нинішнього покоління U-23 - навесні сині самураї виграли молодіжний Кубок Азії. При цьому в груповому етапі японці програвали сусідній Південній Кореї та виходили до плей-оф з другого місця. Але в чвертьфіналі корейці сенсаційно поступилися Індонезії, а ті, хто програв їм в екстра-таймі, вибили Катар, представників країни-господарки турніру. Потім, здається, було простіше: 2:0 з Іраком у півфіналі та 1:0 з Узбекистаном у вирішальному поєдинку. Влітку японці встигли зіграти товариські поєдинки, перемігши у червні на виїзді США і закінчивши внічию минулої середи в Тулоні з французами.

Ставки на матч Японія U-23 - Парагвай U-23

Парагвай U-23

Збірна пройшла спеціальний відбір - у Південній Америці квитки на Олімпіаду розігрують не в рамках континентального турніру, а у спеціальному розіграші. Там гуарані у попередньому раунді виграли гонку за друге місце, набравши на одне очко більше, ніж чилійці (7 проти 6). А потім, у Венесуелі у фінальному циклі, взяли сім очок у поєдинках із приймаючою стороною, Аргентиною та Бразилією, вигравши перше місце у такому квартеті. Ось тільки потім вдалося виграти контрольний поєдинок проти Домініканської республіки, після чого програвали всі товариські матчі. І лише з суперниками з України вдалося оформити хоча б нічию - все закінчилося видовищною, бойовою нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

2004-го року в Афінах збірні грали між собою. Тоді у товариській зустрічі перемогу 4-3 змогли оформити парагвайці.

Прогноз

GGBET більше вірить у представника Азії, але не варто ставити хрест на гуарані. Ставимо те що, що у цьому поєдинку сторонами буде забито тотал більше 2,0 забитих голів (коефіцієнт - 1,60).

Прогноз Sport.ua
Японія U23
24 липня 2024 -
20:00
Парагвай U23
Тотал голів більше 2.0 1.60 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 22:57 126

Команда Шовковського пропустила першою, але потім розібрала суперників на запчастини