Узбекистан U-23 – Іспанія U-23. Прогноз і анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

24 липня на «Парк де Пренс» пройде матч 1-го туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади, в якому збірна Узбекистану зустрінеться зі збірною Іспанії. Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Узбекистан U-23

Команда гідно виглядає лише на рівні Азії. Якщо при цьому доросла збірна так і не пробилася на чемпіонат світу, юні білі вовки нарешті отримали право дебютувати на футбольному турнірі Олімпійських ігор. Що не дивно, адже зараз вдалося виростити порівняно сильне покоління. У 2022-му році вдалося взяти третє місце і на домашньому молодіжному Кубку Азії дійшли до фіналу. Навесні на новому такому турнірі, вже в Катарі, узбеки видали п'ять сухих перемог, але у вирішальній зустрічі поступилися японцям. Крім того, у товариських поєдинках у червні у рідному Ташкенті була нічия 1:1 та поразка малійцям. А з Гвінеєю у Парижі контрольний поєдинок скасували.

Ставки на матч Узбекистан U-23 - Іспанія U-23

Іспанія U-23

Збірна набула яскравого прикладу, чого потрібно домагатися у Франції. Лише десятьма днями раніше їхні дорослі колеги (умовно - Ламіну Ямалю виповнилося лише 17 за день до фіналу) у сусідній Німеччині виграли Євро, і це був один із найбільш справедливих та закономірних результатів за всю історію. До речі, Олімпіаду Фурія роха вигравала лише одного разу - у Барселоні 1992-го року. Щоправда, на минулих іграх у Токіо, причому під керівництвом де ла Фуенте, було взято срібло. Такий же результат, друге місце, нинішнє покоління, тоді як збірна U-21, показало на торішньому Євро. Тепер чекають, що підопічні Санті Денії поборються за максимальний результат - добірка гравців у них на заздрість усім, хай навіть не поїхали до Парижа молоді тріумфатори Євро.

Статистика особистих зустрічей

З таким екзотичним суперником як узбеки молоді червоні до цього не грали.

Прогноз

GGBET не чекає інтриги від цього протистояння - представник Азії явно слабший. Ставимо на те, що іспанці зможуть розпочати виступ на Олімпіаді з перемоги за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,72)

Прогноз Sport.ua
Узбекистан U23
24 липня 2024 -
16:00
Іспанія U23
Перемога Іспанії U-23 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 11:07 1

Львів'яни також хочуть підсилити ланку нападу