Франція U-23 – США U-23. Прогноз і анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

24 липня на «Стад Велодром» пройде матч 1-го туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади, в якому збірна Франції зустрінеться зі збірною США. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Франція U-23

Команда залишається досить темною конячкою. Адже вона представляє країну-господарку Олімпіади, і, отже, була допущена до футбольного турніру автоматично. І проводила не відбіркові, а контрольні поєдинки. Втім, очевидною базою, як і для інших команд цього континенту, стала збірна U-21, яка минулого року на чемпіонаті Європи виграла свою групу з трьома перемогами, у тому числі над Італією, але вже у чвертьфіналі сенсаційно поступилася українцям 1:3. Але зараз зміцнили склад, зокрема досвідченим Ляказеттом. Та й список вражає, нехай навіть низка гравців із досвідом гри за основну національну команду, поза списком. Сині виглядали добре у товариських поєдинках, але побачимо, як буде вже на турнірі.

Ставки на матч Франція U-23 - США U-23

США U-23

Збірна цієї країни в різних вікових групах останнім часом отримувала чимало болісних ляпасів. Чого вартий Копа Америка, який цього разу провели на стадіонах Сполучених Штатів, і там Пулішич і компанія примудрилися взагалі не вийти в плей-оф із досить зручної групи. Ну, а на Олімпіаду зірково-смугасті вирушили як переможці молодіжного (U-20) чемпіонату КОНКАКАФ ще 2022 року, на якому вони у фіналі розгромили 6:0 Домініканську республіку. Вже в нинішньому, олімпійському форматі успіхи значно скромніші, перемог у 2023-2024 роках було явно меншим, ніж поразок. Та й рішення покликати з більш дорослих хлопців Циммермана, Майлса Робінсона та Михайловича дивує - чому не тих, хто має банально більше досвіду та грає в Європі, а не в клубах МЛС?

Статистика особистих зустрічей

У цьому форматі між собою збірні не перетиналися.

Прогноз

GGBET скептичний щодо гостей з Північної Америки. Господарі Олімпіади повинні розпочинати виступи на турнірі, обігруючи їх за наявності фори у вигляді -1 забитий гол (коефіцієнт - 1,666).

Прогноз Sport.ua
Франція U23
24 липня 2024 -
22:00
США U23
Фора Франції U-23 1.66 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 18:54 11

Залишилося дочекатися офіційної заяви