Аргентина U-23 – Марокко U-23. Прогноз і анонс на матч Олімпіади-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

24 липня на «Жоффруа-Гішар» пройде матч 1-го туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади, в якому збірна Аргентини зустрінеться зі збірною Марокко. Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Аргентина U-23

Команда завжди і всіх рівнях сприймається як безумовний фаворит. До речі, альбіселестес підтвердили на рівні національних збірних, захистивши статус переможця Копа Америка. Звичайно, багато чого чекають від латиноамериканців і на іграх у Франції. Хоча у відборі цього року взимку вийшло не все. Так, не програли жодного разу за сім матчів, але й виграли лише тричі - з Перу, Чилі та, в останньому турі, Бразилії. Інші зустрічі приносили нічиї, двічі з Парагваєм, а також з Уругваєм та Венесуелою. Цього вистачило, щоб таки протиснутися на Олімпіаду. Потім підопічні Маскерано проводили контрольні спарки: у березні з мексиканцями (обмінялися видовищними перемогами) та вже звичними парагвайцями (двічі по 6:0).

Ставки на матч Аргентина U-23 - Марокко U-23

Марокко U-23

Збірна відносно давно дізналася, що їхатиме на олімпійський турнір. Минулого року саме у Марокко проводили молодіжний Кубок Африканських Націй, і на ньому атлаські леви змогли здобути перемогу. Щоправда, при цьому вони вибили у півфіналі Малі лише у серії пенальті, а вирішальний матч із сусіднім Єгиптом затягнувся до додаткового часу - тільки там вийшло оформити підсумкові 2:1. З того часу цілий рік для марокканців влаштовували товариські поєдинки, які приносили різний результат. Досить сказати, що у 2024 році вони поступилися Україні, виграли у Уельсу і, у червні, зіграли 2:2 з Бельгією. Мали після цього ще й Косово приймати, але ту зустріч скасували, тому місяць футболісти цілеспрямовано готувалися до поїздки на олімпійський турнір.

Статистика особистих зустрічей

Вперше принаймні на рівні олімпійських збірних перетнуться ці збірні.

Прогноз

GGBET скептичний по відношенню до представника Африки. Одна річ вигравати вдома КАН, та інша грати з американським грандом. Ставимо на перемогу аргентинців (коефіцієнт - 1,666).

Прогноз Sport.ua
Аргентина U23
24 липня 2024 -
16:00
Марокко U23
Перемога Аргентини U-23 1.66 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 07:40 8

Артем наблизився до трансферу в «Атлетіко»